Άσχετα με το που προτιμάει να παίζει ο καθένας πλέον – το internet έχει αυξήσει σημαντικά τις δυνατότητες για νόμιμο στοίχημα – οι περισσότεροι έμαθαν να παίζουν στοίχημα με το θρυλικό «Πάμε Στοίχημα» από τον ΟΠΑΠ και με την βοήθεια ιστοσελίδων αφιερωμένων σε προγνωστικά στοιχήματος. Μπορεί το internet να κερδίζει έδαφος όσον αφορά τις προτιμήσεις των παικτών, αλλά ο πρώτος διδάξας του χώρου αποτελεί και σήμερα την κύρια επιλογή χιλιάδων Ελλήνων παικτών, πολλοί από τους οποίος «μεγάλωσαν» μαζί του.

Το «Πάμε Στοίχημα» είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, πράγμα απόλυτα λογικό αφού μιλάμε για τα δύο πιο αγαπημένα αθλήματα των Ελλήνων. Αυτό όμως που πολλοί παίκτες φαίνεται να αγνοούν, είναι το γεγονός ότι το «Πάμε Στοίχημα» προσφέρει και δυνατότητες στοιχήματος σε μία μεγάλη ποικιλία από αθλήματα και όχι μόνο. Κατά καιρούς ο ΟΠΑΠ βγάζει και ειδικά δελτία που αφορούν τομείς άσχετους με τον αθλητισμό, όπως καλλιτεχνικά βραβεία ή ακόμη και τηλεπαιχνίδια. Γενικά, αν υπάρχει ενδιαφέρον από το κοινό, ο ΟΠΑΠ – αλλά και άλλες στοιχηματικές – για στοίχημα σε κάτι έστω και άσχετο με τα σπορ, θα προστεθεί στα δελτία. Ας δούμε λοιπόν σε τι μπορείτε να ποντάρετε πέρα από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ.

Άλλα αθλήματα

Μπορεί για πολλούς η έννοια σπορ να σταματάει στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, αλλά στη χώρα μας και διεθνώς γίνονται πολλές μεγάλες διοργανώσεις σχεδόν σε όλα τα αθλήματα ενώ υπάρχουν και σπορ με εκατομμύρια φίλους στην Ελλάδα και στον κόσμο. Στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ λοιπόν θα βρείτε και δελτία για μηχανοκίνητο αθλητισμό (formula 1, Moto GP κλπ) αλλά και για λιγότερο δημοφιλή αθλήματα όπως το tennis ή ακόμη και η ποδηλασία. Κατά καιρούς μάλιστα μπορεί να βρείτε και δελτία για ξένα πρωταθλήματα σπορ που δεν παίζονται στην Ελλάδα, όπως το πρωτάθλημα χόκεϊ επί πάγου της Αμερικής. Αν λοιπόν ψάχνετε για νέες στοιχηματικές δυνατότητες σε πιο ψαγμένα αθλήματα, θα τις βρείτε σίγουρα στο Πάμε Στοίχημα.

Στοίχημα σε καλλιτεχνικά βραβεία και άλλες διοργανώσεις

Όλοι οι σινεφίλ ξέρουν πολύ καλά ότι ο Φεβρουάριος και ο Μάρτιος είναι μήνες των βραβείων. Είναι οι μήνες στους οποίους λαμβάνουν χώρα οι απονομές των πιο σημαντικών καλλιτεχνικών και κινηματογραφικών βραβείων όπως για παράδειγμα οι Χρυσές Σφαίρες και φυσικά τα περίφημα Όσκαρ. Εννοείται ότι διεθνώς υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για στοιχηματισμό σε αυτά τα γεγονότα και όπως είναι φυσικό, ο ΟΠΑΠ δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια. Μετά τη περίοδο των Χριστουγέννων λοιπόν να έχετε τον νου σας για δελτία που αφορούν κινηματογραφικά βραβεία και όχι μόνο. Αν ο κινηματογράφος είναι το αγαπημένο σας χόμπι και γνωρίζετε αρκετά πράγματα γι’ αυτόν, είναι μία καλή ευκαιρία να βγάλετε λίγα έξτρα χρήματα.

Εννοείται ότι τον Μάιο υπάρχουν και ειδικά δελτία με θέμα την Eurovision και πολλά στοιχήματα που μπορεί να αφορούν από τον τελικό νικητή της διοργάνωσης, μέχρι το ποιες χώρες θα φτάσουν στον τελικό ή τη θέση που θα καταλάβει κάποια χώρα ή τον αριθμό 12αριών που θα λάβει. Εννοείται ότι η Eurovision παρουσιάζει μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον και μπορεί να βρείτε στοιχήματα και σε άλλα sites.  

Άλλα «ειδικά» στοιχήματα

Πέρα όμως από τα στοιχήματα που αναφέραμε μπορεί να βρείτε και άλλες εκπλήξεις στα δελτία του ΟΠΑΠ. Για παράδειγμα, δεν είναι σπάνιο να βρείτε στοιχήματα για τον νικητή κάποιου τηλεπαιχνιδιού ή reality. Για παράδειγμα, υπάρχουν στοιχήματα για τον τελικό νικητή παιχνιδιών όπως το Survivor και το Master Chef αλλά και στοιχήματα για τον νικητή σε επιμέρους αγωνίσματα. Όπως μπορείτε να καταλάβετε, για να μπει μία τηλεοπτική εκπομπή στο Στοίχημα θα πρέπει να μην είναι προϊόν μυθοπλασίας αλλά και να είναι αρκετά δημοφιλής.

Γενικά, πέρα από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ υπάρχουν πολλές δυνατότητες στο στοίχημα. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας και θα βρείτε σίγουρα πολλές που να σας ενδιαφέρουν και που να μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.