Παναθηναϊκός: Μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ στο ντέρμπι της Super League, ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν άφησε περιθώρια χαλαρότητας στους παίκτες του. Σε έντονο ύφος, ο Ουρουγουανός προπονητής έκανε παρατηρήσεις στους παίκτες στα αποδυτήρια, αναφέροντάς τους συγκεκριμένα στοιχεία του παιχνιδιού που δεν του άρεσαν.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο
Intime

Οι παραλείψεις στην τακτική, η έλλειψη συγκέντρωσης σε κρίσιμες στιγμές και η κακή εκτέλεση των οδηγιών του φάνηκαν να είναι στο επίκεντρο της κριτικής του.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι και ο ίδιος ο Αλόνσο δεν μπορεί να απαλλαγεί από τις ευθύνες του. Ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίστηκε το παιχνίδι και οι τακτικές του επιλογές, φαίνεται πως δεν βοήθησαν αρκετά τον Παναθηναϊκό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ντέρμπι. Η ομάδα εμφανίστηκε ξανά προβληματική σε πολλές φάσεις του αγώνα, με την άμυνα να παρουσιάζει κενά και την επίθεση να μην μπορεί να αξιοποιήσει ευκαιρίες.

Κάποιος, λοιπόν, πρέπει να επισημάνει και στον ίδιο τον Αλόνσο ότι οι ευθύνες του είναι μεγάλες για την εικόνα του Παναθηναϊκού. Η διαχείριση των παικτών, οι τακτικές αποφάσεις, αλλά και η αδυναμία να βελτιώσει το σύνολο σε κρίσιμα παιχνίδια, δημιουργούν ερωτήματα για τη στρατηγική του. Είναι ξεκάθαρο πως η κριτική δεν μπορεί να περιοριστεί μόνο στους παίκτες, αλλά πρέπει να επεκταθεί και στην τεχνική καθοδήγηση που λαμβάνουν.

Πηγή: olaprasina1908.gr