Facebook Pixel Formula 1: Στο... ρελαντί η Red Bull με 1-2 Φερστάπεν - Πέρεζ - Τρέλανε κόσμο ο Αλόνσο - Εγκατέλειψε ο Λεκλέρκ
| 2023-03-05 18:50:00

Στο... ρελαντί η Red Bull με 1-2 Φερστάπεν - Πέρεζ - Τρέλανε κόσμο ο Αλόνσο - Εγκατέλειψε ο Λεκλέρκ

Sportdog Team
Στο... ρελαντί η Red Bull με 1-2 Φερστάπεν - Πέρεζ - Τρέλανε κόσμο ο Αλόνσο - Εγκατέλειψε ο Λεκλέρκ

Όπως τελείωσε η περασμένη σεζόν, ξεκίνησε και η φετινή με την Red Bull να δείχνει εντυπωσιακή, μιας και ο Ολλανδός πρωταθλητής τερμάτισε στον πρώτο αγώνα του Αμπού Ντάμπι στην κορυφή, ενώ δεύτερος τερμάτισε ο ομόσταβλός του Σέρχιο Πέρες. Στην τρίτη θέση ολοκλήρωσε τον αγώνα ο εντυπωσιακός Φερνάντο Αλόνσο με Aston Martin, με τέταρτο τον Κάρλος Σαίνθ με Ferrari, ενώ ο Σαρλ Λεκλέρκ εγκατέλειψε με πρόβλημα στο μονοθέσιό του.

Formula 1: Ονειρικό ήταν το ξεκίνημα της σεζόν για την Red Bull που στον πρώτο αγώνα, στο Αμπού Ντάμπι, είδε τα δύο μονοθέσιά της να τερματίζουν στην κορυφή, με τον Μαξ Φερστάπεν να τερματίζει πρώτος και να τον ακολουθεί ο Σέρχιο Πέρες. Στην τρίτη θέση ολοκλήρωσε τον αγώνα ο εντυπωσιακός Φερνάντο Αλόνσο, με Aston Martin, που ξεπέρασε το εμπόδιο του Κάρλος Σάινθ, της Ferrari, ο οποίος τερμάτισε τέταρτος.

Την ίδια στιγμή η Σκουντερία είδε τον έτερο οδηγό της ομάδας, Σαρλ Λεκλέρκ, να μην φτάνει στο τέλος μιας και στο 41ο γύρο εγκατέλειψε αφού απώλεσε ολοκληρωτικά την ισχύ του κινητήρα της SF-23, με τον Χάμιλτον με Mercedes να τερματίζει πέμπτος, ενώ ακολούθησαν Λανς Στρολ και Τζορτζ Ράσελ με Aston Martin και Mercedes αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags