Facebook Pixel Sportdog.gr | Δήλωση ΣΟΚ από την Δήμαρχο Παρισιού: "Δεν θα είμαστε έτοιμοι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες"
| 2023-11-23 17:20:00

Δήλωση ΣΟΚ από την Δήμαρχο Παρισιού: "Δεν θα είμαστε έτοιμοι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες"

Sportdog Team
Δήλωση ΣΟΚ από την Δήμαρχο Παρισιού: "Δεν θα είμαστε έτοιμοι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες"

Η Αν Ινταλγκό, δήμαρχος της γαλλικής πρωτεύουσας, ανάφερε ότι το Παρίσι δεν θα μπορέσει να λύσει εγκαίρως τα προβλήματα που έχει στις δημόσιες συγκοινωνίες.

Όλα τα βλέμματα του διεθνούς αθλητισμού θα στραφούν στο Παρίσι το καλοκαίρι του 2024, αφού από τις 26 Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου, η γαλλική πρωτεύουσα φιλοξενεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες που επιστρέφουν στην Ευρώπη έπειτα από 12 χρόνια απουσίας. 

Ωστόσο, η πόλη δεν θα είναι απόλυτα έτοιμη να υποδεχθεί το πλήθος των φίλων και τους λάτρεις των σπορ. Η δήμαρχος του Παρισιού, Αν Ινταλγκό, δήλωσε στην εκπομπή Quotidien του γαλλικού καναλιού TMC ότι το Παρίσι «δεν θα είναι προετοιμασμένο σε δύο τομείς: τη μεταφορά και τη διαμονή για τους άστεγους.

«Έχουμε ήδη προβλήματα με την καθημερινή μεταφορά των Παριζιάνων. Δεν είμαστε σε θέση να επιτύχουμε το επίπεδο ακρίβειας ή άνεσης για τους κατοίκους μας. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν μέρη όπου η μεταφορά δεν θα είναι έτοιμη επειδή δεν θα υπάρχει υπηρεσία σε ορισμένους σταθμούς», δήλωσε. 

Η κινητικότητα φαίνεται να είναι ο ακρογωνιαίος λίθος μιας εκδήλωσης που θα προσελκύσει σχεδόν 15 εκατομμύρια θεατές. Αυτό που ήταν μια πρόκληση πριν από λίγο καιρό απασχολεί τώρα τις αρχές.

«Η κυβέρνηση είναι επίσης κάπως υπεύθυνη για αυτήν την κατάσταση. Όλα αυτά τα κάνουμε μαζί, οπότε ανησυχώ και εγώ», κατέληξε η δήμαρχος Παρισιού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags