Η κολυμβήτρια Λουάνα Αλόνσο έχει γίνει viral λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, αλλά και επειδή πρόσφατα άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans.

Τώρα μια δημοφιλής εταιρεία σεξουαλικών κούκλων της στέλνει μια προσφορά για να συνεργαστούν, ώστε να πουλήσει αντίγραφα των ποδιών της!

Το TMZ Sports έλαβε ένα γράμμα από τους ανθρώπους της RealDoll, το οποίο περιγράφει πώς η Ολυμπιονίκης από την Παραγουάη έχει τα πόδια που μπορούν να γίνουν καλούπι και έτσι οι λάτρεις των ποδιών να μπορούν να τα απολαύσουν.

«Στη RealDoll, είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε στους πελάτες μας μοναδικές, προσαρμοσμένες και ρεαλιστικές δημιουργίες που τους βοηθούν να συνδεθούν με τους θαυμαστές τους με έναν πραγματικά προσωπικό τρόπο», αναφέρει αρχικά η επιστολή.

"Με την αυξανόμενη επιτυχία σας, πιστεύουμε ότι υπάρχει μια συναρπαστική ευκαιρία για εμάς να συνεργαστούμε. Θα θέλαμε να σας προσφέρουμε την ευκαιρία να διαμορφώσετε τα πόδια σας σε ένα ζωντανό, υψηλής ποιότητας υλικό, το οποίο στη συνέχεια θα διαθέτουμε προς πώληση στους θαυμαστές σας", αναφέρεται.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @luanalonsom

3.500 η μια κούκλα

Οι κούκλες πωλούνται για 3.500 δολάρια και η Λουάνα Αλόνσο θα έπαιρνε το 20% των πωλήσεων. Η προσφορά θα περιλαμβάνει επίσης μια επιλογή για να δώσει αυτόγραφο στα ψεύτικα πόδια για επιπλέον 500 δολάρια, χρήματα που θα πάρει η ίδια.

Η εταιρεία λέει ότι η Luana θα μπορούσε ακόμη και να μοιραστεί έναν σύνδεσμο (Link) για να αγοράσουν το προϊόν στη σελίδα της στο OnlyFans διευκολύνοντας τους πιο αφοσιωμένους ακόλουθούς της να βάλουν τα χέρια τους στα πόδια της.

«Τα πόδια σου αξίζουν ένα δικό τους βάθρο»

Η εταιρία εξήγησε ότι η Παραγουανή κολυμβήτρια είναι η τέλεια υποψήφια για καλούπι... προσθέτοντας: "Τώρα, μπορεί να μην έχεις ένα Ολυμπιακό μετάλλιο στο λαιμό σου, νομίζω ότι όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι αυτά τα πόδια σου αξίζουν ένα δικό τους βάθρο! Έχω αυτόν τον σπάνιο συνδυασμό χάρης, δύναμης και αδιαμφισβήτητης χαριτωμένης ομορφιάς -- μιλάμε για πόδια που ξέρουν πώς να κάνουν ένα παφλασμό."

Η νεαρή αθλήτρια έχει αποσυρθεί και τώρα προσφέρει το περιεχόμενό της για 35 δολάρια το μήνα στον ιστότοπο που βασίζεται σε συνδρομές αλλά είναι σαφές ότι η RealDoll πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει ακόμη περισσότερα.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @luanalonsom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @luanalonsom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @luanalonsom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @luanalonsom