Είναι καλό την στιγμή που οδηγείτε να έχετε κάποιον δίπλα σας που να σας δίνει πολύτιμη βοήθεια και να επεμβαίνει όποτε χρειάζετα ή όταν κάνετε λάθος. To Nissan Juke σας προσφέρει αυτόν τον πολύτιμο συνεπιβάτη ο οποίος δεν σας ...ζαλίζει σαν κάποιους ...άλλους.

Το Juke with ProPILOT Assist προσφέρει προηγμένη βοήθεια οδηγού για να σας υποστηρίξει στην οδήγηση στον αυτοκινητόδρομό, παρακολουθώντας τις αποστάσεις ανάμεσα σε εσάς και το αυτοκίνητο που έχετε μπροστά σας. Έτσι απολαμβάνετε μια πιο καθησυχαστική και σίγουρη οδήγηση.


Το διαθέσιμο Intelligent Around View Monitor διευκολύνει το παρκάρισμα με μια εικονική πανοραμική θέαση 360° του Juke σας. Μπορείτε να επιλέξετε από τα κοντινά πλάνα διαιρούμενης οθόνης της μπροστινής όψης, της πίσω όψης και της όψης στο πεζοδρόμιο. Σας παρέχει επίσης ένα head-up στην οθόνη όταν εντοπίζει κινούμενα αντικείμενα κοντά στο όχημά σας.

Nissan Juke , ένα ποιοτικό αυτοκίνητο με υψηλή ποιότητα κατασκευής, παροιμιώδη αντοχή στον χρόνο, πλούσια συστήματα υποστήριξης οδηγού και άμεση εξυπηρέτηση της ελληνικής αντιπροσωπείας.

ΠΗΓΗ: STAR.GR