Facebook Pixel Champions League: Επέστρεψε με ήττα στο Champions League ο Ολυμπιακός - Δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ζάκσα (ΒΙΝΤΕΟ)
Άλλα Σπορ
| 2023-11-22 23:14:00

Επέστρεψε με ήττα στο Champions League ο Ολυμπιακός - Δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ζάκσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Επέστρεψε με ήττα στο Champions League ο Ολυμπιακός - Δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ζάκσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ολυμπιακός «κοίταξε στα μάτια» την επί τριετία πρωταθλήτρια Ευρώπης Ζάκσα και, μάλιστα, μέσα στην έδρα της, στην επιστροφή του στους ομίλους του Champions League.

Champions League: Ο Ολυμπιακός «κοίταξε στα μάτια» την επί τριετία πρωταθλήτρια Ευρώπης Ζάκσα και, μάλιστα, μέσα στην έδρα της, στην επιστροφή του στους ομίλους του Champions League.

Οι Πειραιώτες ηττήθηκαν τελικά στις... λεπτομέρειες από την πολωνική ομάδα στο Κεντζιέρζιν-Κόζλε με 3-1 σετ (23-25, 25-20, 28-26, 31-29) στο πιο δυνατό τους τεστ στον Α΄ όμιλο της διοργάνωσης.

Το συγκρότημα του Ντανιέλ Καστελάνι πήρε το πρώτο σετ με 25-23, αλλά οι Πολωνοί «απάντησαν» γρήγορα και με 25-20 έφτασαν στην ισοφάριση. Από κει και πέρα έγινε πραγματική μάχη με τους παίκτες της Ζάκσα να εκμεταλλεύονται την εμπειρία τους και με κρίσιμους πόντους στα καθοριστικά σημεία κατάφεραν να φτάσουν στο 3-1 (28-26, 31-29) και να μπουν... με το δεξί στο γκρουπ.

Οι «ερυθρόλευκοι» απέναντι στο μεγάλο φαβορί όχι μόνο του ομίλου, αλλά και για την κατάκτηση του τροπαίου, απέδειξαν πως δεν μπήκαν στο Champions League απλά... για τη συμμετοχή, αλλά έχοντας βλέψεις για μεγάλα πράγματα. 

Ούτως ή άλλως γνωρίζουν πολύ καλά ότι τα παιχνίδια που θα κρίνουν την πορεία τους στον όμιλο είναι αυτά που ακολουθούν με τη βελγική Κνακ Ροζελάρε και την τουρκική Ζιράατ Μπανκ (παίζουν την Πέμπτη στο Βέλγιο).

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags