Μετά από 10 χρόνια με το σπίτι μας γκρεμισμένο, μετά από την δυστυχία της περυσινής σαιζόν. Μετά από όλα αυτά που έχουμε τραβήξει... Οταν η Πολιτεία και ο Δήμος δεν μπορούν να βρουν ούτε μισό ψεγάδι και προχωράνε βάσει του σχεδίου που τους παρουσιάστηκε κάνοντας ότι χρειάζεται η ΑΕΚ. Οταν με τις πιο... απαισιόδοξες προβλέψεις θα χρειαστεί για ένα ελάχιστο ποσό να παρθεί δάνειο ενώ ίσως δεν χρειαστεί και καθόλου... Οταν ο ίδιος ο Μελισσανίδης δεσμεύτηκε πως σε 100 μέρες αρχίζουν τα έργα. Δεν είναι δυνατόν να αποτελεί είδηση πως η Ερασιτεχνική... συμφωνεί. Κι όμως είναι.

@ Φυσικά κανείς μας δεν πρέπει να προβληματιστεί για τίποτα. Ολα θα γίνουν όπως πρέπει να γίνουν. Θα φανεί και από την ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ που είναι δεσμευτική για όλους ότι κανείς δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα. Ομως δεν αρκεί αυτό. Πρέπει όλοι να συνηδητοποιήσουν πως αν δεν είχε αποφασίσει ο Μελισσανίδης να εμπλακεί τον Απρίλιο και να ξεκινήσει αυτή την επανάσταση που έχει αφήσει άφωνη την Ελλάδα και έχει σκορπίσει τον πανικό στους αντιπάλους μας, αποδεδειγμένα αφού δεν το λέμε εμείς αλλά οι... ίδιοι, ο πάτος δεν θα ήταν ο αγωνιστικός υποβιβασμός στην Β Εθνική και η αναπόφευκτη πτώση στην Γ Εθνική και η εκκαθάριση. Είχε και πιο κάτω. Είτε επικρατούσαν τα μίκι μάους, που ήταν και το πιθανότερο, είτε αναλάμβανε την ΑΕΚ ένα ΔΣ σαν αυτό που υπάρχει σήμερα. Γιατί με τόσα προβλήματα που έχουν τώρα που μιλάμε λίγο ή πολύ όλα τα τμήματα σκεφτείτε να υπήρχε και το ποδόσφαιρο μέσα. Εκτός αν πιστεύει κανείς πως χωρίς Μελισσανίδη η ομάδα θα ήταν αυτή που ήταν, θα έπαιζε στο ΟΑΚΑ και θα ήταν πρώτη σε διαρκείας στην Ελλάδα και με 10-25.000 θεατές σε κάθε αγώνα. Σε καμιά Καισαριανή θα παίζαμε κι αν δεν το έδινε θα παρακαλάγαμε καμιά Νέα Ιωνία και δεν τολμώ να σκεφτώ με ποιους παίκτες. Οσο για το γήπεδο... Ο Ερτσος με το γραφείο - δωματιάκι και το κομπιούτερ - αρχαιολογικό εύρημα θα ήταν η μόνη προοπτική με το στεγαστικό δάνειο από την Αμερικάνικη τράπεζα. Αυτή θα ήταν η ΑΕΚ. Και τότε θα βλέπαμε και τα χειρότερα που πάντα υπάρχουν κι όποιος το αμφισβητεί αυτό συνήθως τα βρίσκει μπροστά του.

@ Οσον αφορά το μείζον θέμα των χρημάτων που δεν φτάνουν στην Ερασιτεχνική και με αυτό ασχολήθηκαν χθες στο 95% του ΔΣ ένα πράγμα μπορώ να πω με σιγουριά. Πως πριν ακόμη γίνουν οι εκλογές ήταν ΞΕΚΑΘΑΡΟ πως ο Μελισσανίδης θα αναλάμβανε την ποδοσφαιρική ομάδα και το γήπεδο. Τίποτε άλλο. Και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό αν σκεφτούμε μόνο πως στον κουμπαρά του γηπέδου έχει βάλει 10.000.000 ευρώ από την τσέπη του και πως ο ΝΑΟΣ και μάλιστα χωρίς τραπεζικό δανεισμό ή με ελάχιστο δεν γίνεται με... ψέματα αλλά με λεφτά. Απόλυτα φυσιολογικό είναι λοιπόν και οι χορηγίες της ποδοσφαιρικής ομάδας, που φυσικά ο ίδιος έφερε αφού δεν υπάρχει καν εμπορικό τμήμα αλλά και να υπήρχε χωρίς Μελισσανίδη δεν θα έφερνε τίποτα όπως γινόταν και τα τελευταία χρόνια στην Α Εθνική, και αρκετά έσοδα από τα εισιτήρια διαρκείας να μπουν στον κουμπαρά του γηπέδου. Αυτό είναι η αρχή και το τέλος. Και από εκεί θα περάσει η Αναγέννηση της ομάδας. Της ποδοσφαιρικής ομάδας που όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν θα συμπαρασύρει με την δυναμική της τα πάντα προς τα πάνω. Και το ποσοστό που θα παίρνει η Ερασιτεχνική και 5% να είναι για τα τμήματα, και το υπόλοιπο 5% να πηγαίνει στο γήπεδο, θα είναι σαν να παίρνει 50% η Ερασιτεχνική με τα δεδομένα των τελευταίων χρόνων. Ολοι λοιπόν όταν μπήκαν το καλοκαίρι στο συμβούλιο ήξεραν πως είναι τα πράγματα. Ηξεραν τι περίμεναν από έσοδα και έπρεπε να ξέρουν και να έχουν κάνει τα κουμάντα τους για να τα βγάλουν πέρα. Να κόψουν λοιπόν τον λαιμό τους όλοι όσοι είναι στο ΔΣ και όσοι έχουν τα τμήματα, μιλάω για τα πολυέξοδα και προβεβλημένα και όχι για τα ηρωικά , να βρουν τους τρόπους ώστε να ολοκληρωθεί η σαιζόν ομαλά σε όλα. Τώρα η ΑΕΚ χρειάζεται πλάτη. Σε δύο χρόνια δεν θα έχει κανέναν ανάγκη πουθενά. Αυτά. Καλή μέρα να έχουμε...

Πηγή: aek365.com