Καταλαβαίνω απόλυτα τις φωνές των ανθρώπων του Άρη, μετά την ήττα στα Χανιά. Όντως, ο Άρης αδικήθηκε με τον Πλατανιά. Η μπάλα δεν έχει περάσει. Έτσι; Μη λέμε και ό,τι θέλουμε... Φαίνεται ξεκάθαρα. Αλλά στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και τέτοιες αδικίες. Τί να κάνουμε; Δεν πιστεύω να υπάρχει κάτι... στημένο στον αγώνα των “κιτρινόμαυρων”, οι οποίοι τα χώνουν στον Μάνταλο με τον Σκόρδα, να φωνάζει, ότι η ομάδα του σφαγιάστηκε κατά παραγγελία. Εδώ ρε καρντάσια, ολόκληρο παγκόσμιο κύπελλο έχει κριθεί στην... γραμμή. Από το 1966 ψάχνονται οι Γερμανοί να βρούνε αν η μπάλα πέρασε ολόκληρη στην εστία του Τιλκόφσκι στον τελικό με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ...

Ο Άρης μήν περιμένει τελευταία στιγμή να σώσει την ομάδα του. Η περίπτωσή του μου θυμίζει την περσινή ΑΕΚ. Έχει επίσης τα ίδια προβλήματα που αντιμετώπιζε η Ένωση επί χρόνια. Βίωσε το... μεγάλο φαγοπότι. Δεν είναι υγιής ομάδα. Υγιείς ομάδες είναι ο Απόλλωνας, ο Ολυμπιακός, η Ξάνθη και ευχόμαστε να είναι και η ΑΕΚ στα επόμενα χρόνια.

Οι υγιείς ομάδες αξίζουν να είναι στην Α'Εθνική και να συναγωνίζονται. Αν είσαι οικονομικά ανεξάρτητος δεν φοβάσαι τίποτα. Εδώ, ο Πανιώνιος δεν έχει να πληρώσει τα παιδιά του.

Κοντολογίς, ο Αρης είναι τελειωμένος. Η μόνη λύση γι'αυτόν είναι κάνει ό,τι έπραξε και η ΑΕΚ. Να μπει σε εκκαθάρισει και να ξεκινήσει από την ερασιτεχνική κατηγορία. Αλλά να μπει κάποιος να τον βοηθήσει, όπως έκανε και ο Μελισσανίδης μέσω του οποίου η ΑΕΚ περιμένει την εξιλέωση. Διαφορετικά θα γίνουν τα ίδια που έγιναν και σε εμάς, όπου όσοι ανέλαβαν τα προηγούμενα χρόνια ήταν απατεώνες.