Η λίστα με τους προπονητές που έχουν προταθεί στην ΕΠΟ για τη... μετά-Σάντος εποχή έφτασε πλέον τα 50 ονόματα! Σε αυτή υπάρχουν και Έλληνες, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog δεν έχουν καμία τύχη, παρότι είναι οικονομικοί.

Με δεδομένο πάντως πως το «ξεσκαρτάρισμα» και η τελική επιλογή από την Ομοσπονδία θα γίνει τον Απρίλιο, ο κατάλογος με τους υποψήφιους αναμένεται να ...ξεχειλώσει!

Το περίεργο πάντως είναι πως καθημερινά «ακούγονται» ακόμα και «γκλαμουράτα» ονόματα, τα οποία έχουν κασέ μεγαλύτερο από αυτό που προσφέρει η ΕΠΟ. Για να έρθει στην Εθνική «κοσμοπολίτης» προπονητής, από το... πάνω ράφι, θα πρέπει να του σκάσουν κοντά στο εκατομμύριο και αυτό είναι ένα θέμα.

Με τη κρατική επιχορήγηση να πέφτει στο μισό, η ΕΠΟ μάλλον θα πρέπει να κάνει άνοιγμα στους επενδυτές για να «τσοντάρουν»! Ποιοι είναι αυτοί; Ε, ποιοι μπορούν να ρίχνουν χρήμα τη σήμερον ημέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Τι κάνει νιάου νιάου είναι η ερώτηση...

Για να μην βιάζεστε πάντως πολύ, η στήλη «sportdog penalty» σας ενημερώνει πως αρκετοί είναι αυτοί που λένε πως το «όχι» του Φερνάντο Σάντος ήταν και λόγω... οικονομικού, αφού η προσφορά των 650.000 ευρώ δεν του φάνηκε ικανοποιητική.

Άλλωστε αν δεν ίσχυε αυτό, δεν θα... διέρρεε-ανέβαινε (όλο και περισσότερο τελευταία) για σκέψη νέας βελτιωμένης προσφοράς της Ομοσπονδίας στο Πορτογάλο...

Περιμένετε και μείνει συντονισμένοι στον sportdog γιατί το θέμα του προπονητή στην Εθνική Ελλάδας έχει ακόμα μέλλον και πολύ παρασκήνιο!