Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εφημερίδα Live Sport: Ξεκίνησε από το Χαλάνδρι και το 2005 εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, σε μια εποχή που και η ΑΕΚ (με τον Τόνι Σαβέβσκι) έριχνε ματιές πάνω του. Τον Απρίλιο του 2008 ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έγραψε τη μια και μοναδική συμμετοχή στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Ήταν 18 ετών και ο Σεγκούρα τον εμπιστεύτηκε σε ματς Κυπέλλου με τον Θρασύβουλο. Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς άρχισε η περιπλάνηση: Καλαμαριά, Τρίπολη, Ηλιούπολη, Καισαριανή. Η καθιέρωση ήρθε μετά το 2012 στον Πανιώνιο, μολονότι τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς βίωσε το ισχυρό σοκ με την εγχείρηση χιαστού. Επέστρεψε πιο δυνατός και κίνησε (με τις εμφανίσεις του) το ενδιαφέρον των ανθρώπων της ΑΕΚ. Τον Γενάρη συναντήθηκε πρώτα με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, κατόπιν και με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Μάρτιο υπέγραψε στην Ένωση.

Μαζί με Κολοβέτσιο και Σαρρή, αλλά και τον βενιαμίν Σβάρνα, και τον Τζανετόπουλο από πέρσι, συνθέτουν την πεντάδα των στόπερ της ΑΕΚ που ξεκινά από σήμερα να δουλεύει στο Πήλιο.

Με την ευκαιρία της έναρξης στο βασικό κομάτι της προετοιμασίας ο Βασίλης Λαμπρόπουλος καταθέτει στη "Live Sport" τις πρώτες του σκέψεις για τη νέα του ομάδα. Τη δουλειά στα Σπάτα, τον ανταγωνισμό με τους άλλους στόπερ, τους στόχους, το μέγεθος της ομάδας της ΑΕΚ.

-Μετά από προπονήσεις δυο εβδομάδων και λίγο πριν την αναχώρηση για το Πήλιο ποιες είναι οι σκέψεις σου στο νέο σου περιβάλλον;

"Καταρχήν πιστεύω ότι έχουμε ένα αξιόλογο σύνολο. Πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Σιγά σιγά μέσα από τη δουλειά βρίσκουμε τα πατήματα μας, ατομικά αλλά και πιο πολύ ως ομάδα. Ακόμα προσπαθούμε να γνωρίσει ο ένας τον άλλον για να βγουν καλύτερα οι αυτοματισμοί στο παιχνίδι. Στο Πήλιο θα είναι σημαντική η δουλειά με την ένταση των προπονήσεων."

-Έχει αλλάξει η ζωή σου από τότε που πήγες στην ΑΕΚ;

"Δεν θέλω να σκέφτομαι έτσι, δεν θέλω να το βλέπω έτσι. Είναι όμορφο το συναίσθημα που ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα. Εντάξει και το άλλο είναι ωραίο. Με ήξεραν για παράδειγμα δυο - τρεις χιλιάδες στον Πανιώνιο και ερχόμενος στην ΑΕΚ σε ξέρει η μισή Ελλάδα."


Η συνέχεια στο aek365.gr