Facebook Pixel Ποιος Ροζίτσκι; Τρελή καψούρα Μίτσελ με τον...
| 2014-12-25 10:00:00

Ποιος Ροζίτσκι; Τρελή καψούρα Μίτσελ με τον...

Ποιος Ροζίτσκι; Τρελή καψούρα Μίτσελ με τον...

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ο Τσέχος στον Ολυμπιακό, αλλά η μεγάλη αδυναμία των Πειραιωτών από την Άρσεναλ, είναι άλλη!

Το όνομα του Τόμας Ροζίτσκι "παίζει" για άλλη μία μεταγραφική περίοδο στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Ο Τσέχος άσος φαίνεται ότι σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να φύγει από την Άρσεναλ και οι Πειραιώτες είναι μία από τις ομάδες που τον θέλουν.

Παιχταράς ο Ροζίτσκι, ηγέτης μέσα στο γήπεδο, δεν αντιλέγει κανένας. Κι αν έρθει στον Ολυμπιακό, θα κάνει σίγουρα... παπάδες μέσα στο γήπεδο!

Αν όμως ρωτούσε κάποιος τον Μίτσελ αλλά και τον Μαρινάκη, ποιον παίκτη θέλει να φέρει από την Άρσεναλ στο Λιμάνι, ποια είναι η καψούρα τους ρε παιδί μου, θα έλεγαν τον Κάμπελ!

Ο νεαρός Κοσταρικανός δεν έχει μόνο εκρητικά ατομικά χαρακτηριστικά και είναι δοκιμασμένος στο τοπ επίπεδο του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά έχει δεθεί και με τον κόσμο του συλλόγου και αγάπησε την ομάδα.

Αυτός είναι ο μεγάλος πόθος, ο παίκτης που δεδομένα μπορεί να ξεσηκώσει το Καραϊσκάκη και να δώσει άλλη πνοή στα "φτερά" των πρωταθλητών Ελλάδας.

Δεν λέει κανένας ότι είναι εύκολο να έρθει, κάθε άλλο. Ίσως είναι περισσότερο εύκολο, μάλιστα, να έρθει ο Ροζίτσκι στον Ολυμπιακό. Αλλά τον μεγάλο έρωτα από το ρόστερ των Κανονιέρηδων, οι "ερυθρόλευκοι" τον έχουν με τον Κάμπελ...

** ΒΡΕΘΗΚΕ! Το βίντεο που θέλει να κάψει η Βούλα Βαβάτση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags