Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, μέσα από τα Μέσα ενημέρωσης της Ουγγαρίας, για το θανατηφόρο τροχαίο που έγινε σε δρόμο της Βουδαπέστης και στο οποίο συμμετείχε το ταξί που μετέφερε τους Βαγγέλη Μόρα, Παναγιώτη Ταχτσίδη και Γιάννη Φετφατζίδη.

Όπως λέγεται, ο οδηγός του ταξί αποκοιμήθηκε πάνω στο τιμόνι, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να βρεθεί το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι Έλληνες διεθνείς στο αντίθετο ρεύμα! Εκεί έγινε σύγκρουση με άλλο αμάξι, το οποίο, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, στο πρώτο βίντεο που κυκλοφόρησε στα Μέσα της Ουγγαρίας, έγινε σμπαράλια. Ο οδηγός του συγκεκριμένου οχήματος ανασύρθηκε νεκρός.

Όσον αφορά τις νεότερες πληροφορίες για την κατάσταση των Ελλήνων ποδοσφαιριστών, ο Φετφατζίδης χτύπησε ελαφρά στο κεφάλι και του έγιναν ράμματα, ο Ταχτσίδης στο γόνατό του, όπου επίσης του έγιναν ράμματα, ενώ οι Μόρας και Φετφατζίδης έχασαν τις αισθήσεις τους από τη σφοδρή σύγκρουση.

Kατ΄ άλλα οι παίκτες είναι καλά στην υγεία τους, όπως διαπιστώθηκε μετά τη διακομιδή τους σε νοσοκομείο της ουγγρικής πρωτεύουσας, ενώ αναμένεται να πάρουν εντός της ημέρας εξιτήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Νεκρός από το τροχαίο των διεθνών!

ΣΟΚ: Τροχαίο ατύχημα Μόρας, Ταχτσίδης και Φέτφα!