Το ρεπορτάζ από την τελευταία συνάντηση Αλαφούζου, Μελισσανίδη, Σαββίδη, έβγαλε ότι οι τρεις άνδρες συμμάχονται για να καταπολεμήσουν τον Ολυμπιακό και να "καθαρίσουν" το ελληνικό πρωτάθλημα.

Παρουσιάζεται σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, η σύμπνοια που υπάρχει ανάμεσα στα αφεντικά του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, που συστρατεύονται ακόμα και στο ενδεχόμενο να μην κατέβουν στο νέο πρωτάθλημα.

Όπως γίνεται αντιληπτό, επομένως, υπάρχει ένα κοινό "μέτωπο", ενώ είναι γνωστό ότι ειδικά Μελισσανίδης και Σαββίδης συνδέονται και με την κοινή τους καταγωγή.

Ωστόσο, ένα σημερινό δημοσίευμα από τη Θεσσαλονίκη μπορεί να ταράξει τα νερά στις καλές σχέσεις των δύο ανδρών, αν και εφόσον, βέβαια, έχει βάση. Όπως αναφέρει αποκλειστικά και πρωτοσέλιδα (εσωτερική φωτογραφία) η εφημερίδα "Arena", ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται πολύ "ζεστά" για τον Ρόναλντ Βάργκας! Μιλάμε για τον διεθνή με τη Βενεζουέλα μεσοεπιθετικό, ο οποίος παρουσιάζεται εδώ και πολύ καιρό να έχει "κλείσει" στην ΑΕΚ!

Τα "κιτρινόμαυρα" ρεπορτάζ ισχυρίζονται, μάλιστα, ότι ο παίκτης έχει στείλει την υπογραφή του στους ανθρώπους της Ένωσης, αποδεχόμενος την πρόταση που του έχει γίνει, ενώ απομένει να έρθει στην Ελλάδα, μετά το Κόπα Αμέρικα, για να περάσει από ιατρικά και να ανακοινωθεί επίσημα από την ομάδα.

Την ίδια στιγμή, στη Θεσσαλονίκη υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει οριστική συμφωνία ανάμεσα στον Βάργκας και την ΑΕΚ και πως ο παίκτης μπορεί να αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ! Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Φρανκ Άρσεσεν έχει πλησιάσει ήδη την πλευρά του ποδοσφαιριστή και φέρεται να του έχει καταθέσει επίσημη πρόταση!

Αν ισχύουν όλα αυτά, θα πρόκειται σίγουρα για μια κίνηση που δε θα αρέσει καθόλου στην ΑΕΚ και, φυσικά, στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ακόμα κι αν, δηλαδή, δε χαλάσει η μεταγραφή του Βάργκας στην Ένωση, μόνο και μόνο η προσπάθεια του ΠΑΟΚ να "κλέψει" τον παίκτη μέσα από τα χέρια της ΑΕΚ, θα προκαλέσει οργή στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο.

Εκτός, φυσικά, αν ο Σαββίδης δεν είναι ακόμα ενήμερος για τις προθέσεις του τεχνικού διευθυντή της ομάδας του και όταν πληροφορηθεί το θέμα βάλει "φρένο" στις βλέψεις "αρπαγής" του Βάργκας από την ΑΕΚ. Όπως και να έχει, η είδηση παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον και μένει να δούμε τι ισχύει και πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα...

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ ο Μαρινάκης στην ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη, το αποκλειστικό ρεπορτάζ   ΕΔΩ