Τους 23 ποδοσφαιριστές για τα ματς με με την Βόρεια Ιρλανδία (8/10/2015, Μπέλφαστ) και την Ουγγαρία (11/10/2015, «Γ. Καραϊσκάκης») ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Τσάνας, έχοντας μέσα σε αυτούς δύο σημαντικές προσθήκες.

Ο Τσάνας κάλεσε για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα τον άσο του ΠΑΟΚ, Δημήτρη Πέλκα, που ανταμείβεται για τις εξαιρετικές εμφανίσεις του μέχρι τώρα με την φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά.

Επίσης, ξεχωρίζει η κλήση του Πέτρου Μάνταλου, πρώτη φορά μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του. Σε σχέση με την προηγούμενη φορά και τα παιχνίδια με Φινλανδία και Ρουμανία, "κόπηκαν" ο Κώστας Γιαννούλης, ο Θανάσης Πέτσος, ο Σωτήρης Νίνης, ο Γιάννης Φετφατζίδης και ο Βαγγέλης Πλατέλλας.

Οι διεθνείς που κλήθηκαν από τον Τσάνα είναι οι εξής: Ορέστης Καρνέζης, Στέφανος Καπίνο, Μάρκος Βελλίδης, Λουκάς Βύντρα, Βασίλης Τοροσίδης, Στέλιος Κίτσιου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Μανωλάς, Βαγγέλης Μόρας, Χοσέ Χολέμπας, Κώστας Σταφυλλίδης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Ανδρέας Σάμαρης, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Δημήτρης Πέλκας, Παναγιώτης Κονέ, Πέτρος Μάνταλος, Κώστας Φορτούνης, Στέφανος Αθανασιάδης, Κώστας Μήτρογλου, Νίκος Καρέλης, Χρήστος Αραβίδης.