Το πρόβλημα δεν είναι ότι χάνουμε το ένα ματς μετά το άλλο. Το χειρότερο είναι ότι δεν αντιδρούμε. Η Ελλάδα μοιάζει με έναν οργανισμό στην εντατική που δεν θέλει να… ζήσει. Δεν καταβάλει καμία προσπάθεια. Κάθε ματς και χειρότερα. Κάθε ματς και πιο χαμηλά.

Φτάσαμε ήδη στο υπόγειο! Τι θα κάνουμε; Γεώτρηση;

Το δεύτερο γκολ στο ματς του Μπέλφαστ ήταν χαρακτηριστικό της νοοτροπίας. Τι τρίτο επιβεβαίωσε τη διάλυση.

Φυσικά και δεν είμαι της άποψης ότι φταίνε οι παίκτες ή ο Τσάνας. Φταίνει και οι παίκτες και ο Τσάνας, αλλά στον βαθμό που θέλουν (η βολεύει) μερικοί.

Από αυτή την Εθνική λείπει το όραμα. Η φιλοδοξία. Ο Μόρας είχε δίκιο όταν δήλωνε ότι κανείς στην ομάδα δεν θέλει να χάνει. Το θέμα είναι να προσπαθεί να το αποφύγει.

Την Κυριακή η ταλαιπωρία που λέγεται προκριματικά Euro 2016 τελειώνει με τον αγώνα στο Φάληρο με αντίπαλο την Ουγγαρία. Είναι η τελευταία ευκαιρία όχι να σωθεί η παρτίδα, αλλά για να γλυτώσουμε τον ολοκληρωτικό διασυρμό. Μια νίκη, έτσι για το γαμώτο. Με αντίπαλο μάλιστα μια ομάδα που δεν είναι και κάτι το εξαιρετικό, όπως άλλωστε όλες τους ομίλου μας.

Και το σκορ βαρύ και η εμφάνιση κακή. Όλα στραβά κι ανάποδα. Γιαυτό η ΕΠΟ τώρα πρέπει να δημιουργήσει τις βάσεις για την ομάδα. Να δώσει – επιτέλους – λύση στο θέμα του προπονητή και να ξεκινήσει από.. μηδενική βάση.

Ετσι για να σώσουμε …οτιδήποτε αν σώζεται, που θα έλεγαν και οι Κατσιμιχαίοι.

Πηγή: pamesports.gr