Με το μαρτύριο των προκριματικών του Euro 2016 να ολοκληρώνεται σήμερα, είναι σαφές ότι η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των Ανδρών, θα μπει σε άλλη φάση.

Μία φάση περισυλλογής και αναδιοργάνωσης, προκειμένου όταν επιστρέψει σε αγωνιστικές υποχρεώσεις να έχει αφήσει πίσω μία και καλή το τραγικό πρόσωπο που βλέπουμε τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

Πρώτη και καλύτερη θα είναι η αλλαγή στην άκρη του πάγκου, καθώς ο Κώστας Τσάνας ανέλαβε υπηρεσιακά να οδηγήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα σε κάποια παιχνίδια των προκριματικών.

Ίσως χρειαστεί να το κάνει και στο φιλικό του Νοεμβρίου, αλλά η αποχώρησή του είναι δεδομένη από την τεχνική ηγεσία (ασχέτως αν μπορεί να μείνει σαν βοηθός στον νέο προπονητή).

Αλλά, φυσικά, η αλλαγή του προπονητή δεν θα είναι η μόνη...

Είναι λογικό να γίνει και ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ, στις κλήσεις που θα λαμβάνουν από εδώ και μετά δηλαδή οι Έλληνες διεθνείς...

Με πληροφορίες που δημοσιεύει το Έθνος, να αναφέρουν ότι ένα μεγάλο όνομα αναμένεται να τελειώσει από την Εθνική ομάδα, με τον ένα ή τον άλλον τρόπο.

Είτε ο ίδιος θα αποχωρήσει από τις υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος δηλαδή είτε δεν θα λάβει ξανά κλήση για παιχνίδια της Εθνικής...

Σε κάθε περίπτωση η φημολογία είναι έντονη, καθώς μιλάμε για παλιοσειρά και η αποχώρησή του θα κάνει... μπαμ!