Επίθεση κατά της... σημερινής ΑΕΚ, αφού τόνισε πως ως ομάδα είναι ιστορική, όμως η σημερινή δεν είναι μεγάλη, εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης φεύγοντας από το Γ. Καραϊσκάκης, ενώ πέταξε και «καρφάρες» για τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Οι μεγάλες νίκες, είναι απέναντι στις μεγάλες ομάδες. Αυτή η ΑΕΚ δεν είναι μεγάλη ομάδα. Η μεγάλη ΑΕΚ, ήταν η ΑΕΚ του Μπάρλου και του Νικολαΐδη και κάποιων άλλων παιδιών οι οποίοι είχαν επενδύσει. Η σημερινή ΑΕΚ, δυστηχώς είναι μια απάτη. Να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους και οι αλήθειες πρέπει να καταγράφονται. Μακάρι αυτοί που διοικούν σήμερα την ΑΕΚ να είχαν επενδύσει για να ξανακάνουν την ΑΕΚ μεγάλη. Αλλά πως να το κάνεις αυτό όταν έχεις αφήσει την ομάδα να πέσει στη Γ' Εθνική και να έχει φεσώσει όλο τον κόσμο».

Και συνέχισε: «Εγώ έχω να πω το εξής. Το έχω τονίσει επανειλημμένα. Συνεχίζουμε με πίστη και τα καλύτερα έρχονται. Είναι ακόμη νωρίς. Είναι τα αρχικά μας δείγματα, αλλά πιστεύουμε στους παίκτες μας. Μπορούν να εξελιχθούν και να παίξουν ποδόσφαιρο στο υψηλότερο επίπεδο. Πρέπει τώρα να συγκεντρωθούμε και να πάμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ την Τρίτη.

Το 'χει ξανακάνει και δεν την φοβάμαι στα δύσκολα. Θα προσπαθήσουμε, θέλει δουλειά κι όραμα για κάτι καλύτερο. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και τον προπονητή μας. Ζήτω ο Ολυμπιακός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απίστευτο σχόλιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την 4άρα!