Αν και με την ΕΠΟ ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως «ενεργοποιείται» ξανά η περίπτωση του Μίκαελ Σκίμπε, για την οποία σας είχαμε ενημερώσει πάντως πως παραμένει …ζωντανή σε προηγούμενο ρεπορτάζ.

Ο SportDog σας είχε αποκαλύψει πως υπήρξε «φλερτ» και με τον Άντβοκαατ, ωστόσο σας είχαμε σημειώσει πως παραμένει στο μυαλό του Γκριτζίκη και ο 50χρονος Γερμανός, για τον οποίο μάλιστα υπήρξε «διαρροή» μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης από την Ομοσπονδία, ότι συμφώνησε για να κάτσει στον πάγκο της Ελλάδας.

Την Παρασκευή θα υπάρξει ξεκάθαρη ενημέρωση για το συγκεκριμένο θέμα, ωστόσο όλα δείχνουν πως έχουμε μπει πλέον στην τελική ευθεία, ενώ οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως μάλλον θα γίνει και η υπέρβαση στο οικονομικό κομμάτι, με τον Σκίμπε να παίρνει συμβόλαιο κοντά στις 700.000 ευρώ…

Ο Σκίμπε έχει εμπειρία από πάγκο εθνικής ομάδας, έχοντας θητεύσει δίπλα στον Ρούντι Φέλερ στην Γερμανία από το 2000 ως το 2004. Δουλεύει από τα 23 του ως προπονητής, θητεύοντας στα τμήματα υποδομής της Σάλκε, ενώ ως πρώτος προπονητής έχει περάσει από Ντόρτμουντ, Λεβερκούζεν, Γαλατάσαραϊ,  Άιντραχτ, Εσκισεχίρ, Χέρτα, Καραμπούκσπορ και Γκρασχόπερς. Tελευταία του ομάδα ήταν η τουρκική Εσκισεχίρσπορ στην οποία πήγε τον Ιανουάριο του 2015 κι έφυγε πρόσφατα..