Πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του κόσμου είναι, όπως ήταν αναμενόμενο, ο Λιονέλ Μέσι, ακολουθεί με μικρή διαφορά ο Κριστιάνο Ρονάλντο και στην τρίτη θέση είναι ο Νέιμαρ. 

Η Μπαρτσελόνα εκπροσωπείται από τρεις ποδοσφαιριστές, η Ρεάλ και η Παρί από δύο, ενώ υπάρχει κι ένας από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα κερδίζει το αστρονομικό ποσό των 74 εκατ. ευρώ το χρόνο (!), όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του γαλλικού περιοδικού «France Football».

Τον ακολουθεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος κερδίζει το χρόνο ...μόλις 67.5 εκατ. ευρώ, ενώ στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας είναι ο Βραζιλιάνος σταρ της Μπαρτσελόνα, Νεϊμάρ, με 43.5 εκατ. ευρώ, να μπαίνουν στον τραπεζικό λογαριασμό του το 2015. Το συνολικό κέρδος βγαίνει από τους μισθούς μαζί με τους φόρους, τα μπόνους και τα διαφημιστικά συμβόλαια των ποδοσφαιριστών.

Όσον αφορά τις ομάδες, η Παρί Σεν Ζερμέν έχει 14 παίκτες στην πρώτη 20αδα, με τον Άνχελ Ντι Μαρία να βρίσκεται στην πρώτη θέση των παικτών που αγωνίζονται στο γαλλικό πρωτάθλημα με 24 εκ. ευρώ. Ο Αργεντινός εξτρέμ παραμένει πιο πάνω από τους συμπαίκτες του Τιάγκο Σίλβα και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Αναλυτικά: