Ο Μάνταλος έκανε "σεφτέ" στα γκολ του με το εθνόσημο, ανοίγοντας το σκορ στο 8', ήρθε ένα ασύλληπτο γκολ με τον Μανιάτη στο 20', όταν από απόσταση 60 μέτρων κατάφερε να νικήσει τον Φεντερίτσι και να δώσει αέρα δυο τερμάτων στην "γαλανόλευκη".

Στο δεύτερο μέρος, οι Αυστραλοί μπήκαν πιο δυνατά και με διάθεση να μειώσουν και να δώσουν νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Βέβαια, το ματς θα μπορούσε να έχει καθαρίσει για την γαλανόλευκη, αν το καλοζυγισμένο αριστερό σουτ του Τοροσίδη στο 55' δεν έβρισκε το δοκάρι του Φεντερίτσι. Τρία λεπτά μετά, ήρθε και η μείωση του σκορ με τον Σέινσμπουρι, ο οποίος κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καπίνο.

 



Αυστραλία (Ποστέκογλου): Φεντερίτσι, Γκέρσμπαχ (66’ Σμιθ), Κέιχιλ, Μίλιγκαν, Λέκι (77’ Οικονομίδης), Ράιτ, Κρουζ (81’ Μπερνς), Μόουι (72’ Γιάννου), ΜακΓκόουαν (68’ Ντέγιενεκ), Σέινσμπουρι, Ρόγκιτς

Ελλάδα (Σκίμπε): Καπίνο, Τζαβέλας, Παπασταθόπουλος, Σταφυλίδης, Τοροσίδης, Μανιάτης (70’ Τζιόλης), Σάμαρης, Χολέμπας (65’ Χριστοδουλόπουλος), Μάνταλος, Μπακασέτας, Βέλλιος (79’ Παπάζογλου).