Μέγα θέμα έχει γίνει τις τελευταίες μέρες, σχετικά με το γήπεδο που μπορεί να αποτελέσει τη νέα έδρα της Εθνικής ομάδας, φυσικά μετά τον αγώνα για τα μπαράζ του Μουντιάλ.

Όπως λέγεται, οι άνθρωποι της ελληνικής ομοσπονδίας σκέφτονται σοβαρά να αποχωρήσει η Εθνική από το Καραϊσκάκη και γενικότερα από την Αθήνα, με πιθανότερο προορισμό τη Θεσσαλονίκη, παρότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, με δηλώσεις του διάψευσε κάτι τέτοιο.

Μάλιστα, τα σενάρια για την αλλαγή έδρας ανέφεραν ότι, ενόψει των αγώνων για τα προκριματικά του EURO 2020 που ξεκινούν την επόμενη χρονιά, οι υπεύθυνοι της ΕΠΟ σκέφτονταν το γήπεδο της Τούμπας, που θα μπορούσε να αποτελέσει μία δυνατή έδρα.

Ωστόσο, θεωρείται πλέον απίθανο να προχωρήσει αυτή η προοπτική, ειδικά μετά την απόφαση της ιδιοκτησίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να προχωρήσει στην ανακατασκευή του γηπέδου μετά τον Μάιο του 2018.

Έτσι, λοιπόν, και με δεδομένο πως δε γίνεται να διεξαχθούν παιχνίδια της Εθνικής λόγω προβλημάτων στα γήπεδα της ΑΕΛ (μικρή χωρητικότητα) και του Παγκρητίου (χρειάζεται πολλές εργασίες), ούτε φυσικά και στο ΟΑΚΑ, που κρίνεται ασύμφορο λόγω μεγέθους, κυκλοφόρησε ως μία πιθανή λύση το Καυταντζόγλειο (θα γίνει ανακαίνιση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ), αν και για την ώρα η συγκεκριμένη περίπτωση φαντάζει αρκετά δύσκολη.

Δεν αποκλείεται, λοιιπόν, να «παγώσει» τελικά το θέμα και η Εθνική να παραμείνει στο Καραϊσκάκη, έστω μέχρι να βρεθεί άλλο γήπεδο που να πληροί όλες τις προδιαγραφές.

Άλλωστε, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του sportdog.gr, ούτε ο Μίκαελ Σκίμπε ούτε οι διεθνείς θέλουν να φύγουν από την έδρα του Ολυμπιακού, καθώς θεωρούν ότι είναι ένα πολύ «καυτό» γήπεδο που δυσκολεύει όλους τους αντιπάλους.