Ο σοβαρός τραυματισμός του Πέτρου Μάνταλου συνεχίζει την… κατάρα του τελευταίου διαστήματος, καθώς θα στερήσει από τον διεθνή παίκτη την παρουσία του στα μπαράζ για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 κόντρα στην Κροατία.

O αρχηγός της ΑΕΚ, ωστόσο, δεν είναι ο μόνος που χάνει τα κρίσιμα ματς. Αντιθέτως, υπάρχει ακόμα μια δεδομένη απουσία για τον Μίκαελ Σκίμπε, αλλά και δυο παίκτες που θεωρούνται αμφίβολοι και κάνουν… αγώνα δρόμου για να προλάβουν.

Στην πρώτη κατηγορία εμπίπτει ο Τάσος Δώνης. Ο επιθετικός της Στουτγκάρδης χτύπησε πρόσφατα στον ώμο, η αποθεραπεία του δεν πρόκειται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 9 Νοεμβρίου, όταν η Εθνική παίζει με τους Κροάτες το πρώτο ματς των μπαράζ στο Ζάγκρεμπ, και θα απουσιάσει. Σε συνδυασμό, μάλιστα, με τον τραυματισμό του Μάνταλου, η μεσοεπιθετική γραμμή της Ελλάδας θα παρουσιαστεί ιδιαιτέρως αποδυναμωμένη.

Πρόβλημα, όμως, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει και στην άμυνα. Ο δεξιός μπακ και αρχηγός της Εθνικής, Βασίλης Τοροσίδης, είναι εκτός δράσης λόγω μυικού τραυματισμού και… τρέχει να προλάβει τα μπαράζ.

Το ίδιο και ο βασικός στόπερ, Κώστας Μανωλάς, ο οποίος υποφέρει επίσης από μυικό τραυματισμό. Ο κεντρικός αμυντικός της Ρόμα είναι στο όριο για τα παιχνίδια με την Κροατία και φυσικά θεωρείται και αυτός αμφίβολος.