Facebook Pixel Sportdog.gr | «Μπαμ» με τον Ταϊλανδό που κάνει άνω-κάτω τους πάντες - Τι «μήνυμα» στέλνει, πότε έρχεται
| 2018-04-24 19:12:00

«Μπαμ» με τον Ταϊλανδό που κάνει άνω-κάτω τους πάντες - Τι «μήνυμα» στέλνει, πότε έρχεται

του Νίκου Στεργίου
«Μπαμ» με τον Ταϊλανδό που κάνει άνω-κάτω τους πάντες - Τι «μήνυμα» στέλνει, πότε έρχεται

Σε αναμμένα κάρβουνα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, μετά τις εξελίξεις.

O κόσμος του Παναθηναϊκού αγωνιά για το τι μέλλει γενέσθαι με την επόμενη ημέρα της ομάδας σε μια κρίσιμη καμπή της ιστορίας της, μιας και οι ποδοσφαιρστές έδειξαν το απόγευμα της Τρίτης διάθεση συμβιβασμού προς τη διοίκηση όσον αφορά τα οφειλόμενα, περιμένοντας κι εκείνοι με αγωνία τις εξελίξεις.

Την ώρα που οι Πράσινοι προσπαθούν να αποφύγουν το «στραπάτσο» του υποβιβασμού, την επικαιρότητα της ομάδας μονοπωλεί το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ στον Ταϊλανδό επιχειρηματία, Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ. Φυσικά, η υπόθεση μοιάζει πλέον ιδιαιτέρως μπερδεμένη και όσο τα πράγματα δεν ξεκαθαρίζουν, τόσο παρατείνεται η αγωνία για τον κόσμο του Τριφυλλιού.

Γενικότερα, πάντως, τις τελευταίες ώρες επικρατεί αναβρασμός και εισπράττεται ένα κλίμα αβεβαιότητας με βάση όσα λένε άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις για τον σύλλογο.

Η αιτία έγκειται στις διφορούμενες πληροφορίες που προκύπτουν για την υπόθεση, αφού παρά τα σενάρια που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με την άφιξη του Πιεμπονγκσάντ στην Ελλάδα, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ενημέρωση για το πολυαναμενόμενο ραντεβού του με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Θυμίζουμε ότι δημοσιεύματα θέλουν τον Ταϊλανδό επιχειρηματία να έρχεται από μέρα σε μέρα, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν ότι το ραντεβού «κλείδωσε» για την Τετάρτη 25/4. Παρ’ όλα αυτά, όσο η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν επιβεβαιώνεται από επίσημα χείλη, αρχίζουν να γεννιούνται αμφιβολίες για το κατά πόσο αυτό θα συμβεί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags