Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο ΠΑΟ καίγεται κι αυτός τα δικά του - Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό - Θέμα και με... Μπεργκ
| 2018-04-25 20:32:00

Ο ΠΑΟ καίγεται κι αυτός τα δικά του - Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό - Θέμα και με... Μπεργκ

του Νίκου Στεργίου
Ο ΠΑΟ καίγεται κι αυτός τα δικά του - Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό - Θέμα και με... Μπεργκ

Καζάνι που βράζει το Κορωπί, όλοι εναντίον όλων.

Το μέλλον του Παναθηναϊκού βρίσκεται στον… αέρα, αφού στην ομάδα έχουν ήδη αφαιρεθεί τρεις βαθμοί λόγω της υπόθεσης Βέμερ, ενώ υπάρχει άμεσος κίνδυνος για δύο ακόμα ποινές αφαίρεσης βαθμών αναφορικά με το ίδιο θέμα, που θα σημάνουν αυτόματα τον υποβιβασμό του Τριφυλλιού!

Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο πρόβλημα που ταλαιπωρεί τους Πράσινους, καθώς εκκρεμούν κι άλλες υποθέσεις ληξιπρόθεσμων οφειλών, τις οποίες ο Παναθηναϊκός καλείται να διευθετήσει.

Ήδη προέκυψαν εξελίξεις σε δύο μέτωπα, αφού σήμερα εκδικάστηκαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ οι προσφυγές Κουτρουμπή και Λέτο, ενώ αυτή του Πέτριτς πήρε αναβολή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον Παναθηναϊκό επικρατεί έντονη ανησυχία για νέες αφαιρέσεις βαθμών από τη στιγμή που οι υποθέσεις εκδικάστηκαν. Συνεπώς, ακόμα κι αν τακτοποιηθεί το θέμα του Βέμερ, το Τριφύλλι πιθανότατα δεν θα ησυχάσει, αντιθέτως θα κληθεί να αντιμετωπίσει κι άλλα εμπόδια στην προσπάθεια που κάνει να κρατηθεί στη Superleague.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, οι Πράσινοι ψάχνουν λύσεις για να βγουν από το οικονομικό αδιέξοδο, ειδικά από τη στιγμή που χρωστούν χρήματα και στους παίκτες του τωρινού ρόστερ, οι οποίοι έχουν ήδη προχωρήσει δύο φορές σε αποχή από τις προπονήσεις για να πιέσουν τη διοίκηση να τους πληρώσει.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, είπε πρόσφατα στους ποδοσφαιριστές ότι περιμένει χρήματα από την Αλ Αΐν, από τη δόση που χρωστά η αραβική ομάδα για τη μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ. Παρ’ όλα αυτά, οι πληροφορίες του Sportdog.gr αναφέρουν ότι δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη στο εν λόγω θέμα, με την Αλ Αΐν να μην έχει προχωρήσει σε καμία ενημέρωση προς τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Μέσα σε όλα αυτά, υπάρχει η ελπίδα ότι το Τριφύλλι θα βγει από το αδιέξοδο εάν προχωρήσει η μεταβίβαση των μετοχών της «πράσινης» ΠΑΕ στον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ. Ωστόσο, όσο ο Ταϊλανδός καθυστερεί την άφιξή του στην Ελλάδα για το καθοριστικό ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο, η ανασφάλεια στο εσωτερικό του συλλόγου μεγαλώνει, αφού ο χρόνος πιέζει πλέον ασφυκτικά τον Παναθηναϊκό για την εύρεση λύσης.

Ίσως η καθυστέρηση των εξελίξεων να οφείλεται ως ένα βαθμό και στο γεγονός ότι ο εκπρόσωπος της «Pan Asia» έχει μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη στο Βέλγιο, λόγω κατηγοριών που του έχουν απαγγελθεί για απάτη σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Μουσκρόν, ομάδας που αγόρασε πρόσφατα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags