Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 φιλοξενήθηκε o βοηθός προπονητή στην Εθνική Ελπίδων, Μιχάλης Ιορδανίδης, και μίλησε για τη νίκη επί της Τσεχίας, την πιθανότητα να βρεθεί στα τελικά του Euro αλλά και την ήττα της Εθνικής Ανδρών στη Βουδαπέστη.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τη νίκη της Εθνικής επί της Τσεχίας: «Υπάρχουν ταλαντούχα παιδιά από όλες τις ομάδες. Είμαστε αήττητοι μετά από 8 αγωνιστικές, με καλές ομάδες όπως η Κροατία και η Τσεχία. Η ομάδα δείχνει πως έχει μέταλλο. Αν δεν χάσουμε τον επόμενο μήνα στην Κροατία θα καταφέρουμε να προκριθούμε στα τελικά της διοργάνωσης. Αν τα καταφέρουμε θα είναι μια καλή διάκριση για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η εθνική Ελπίδων είναι πιο κοντά στην Εθνική Ανδρών, σκοπός είναι να ανέβουν ποδοσφαιριστές στη Εθνική Ανδρών».

Για την ήττα της Εθνικής Ανδρών στην Ουγγαρία: «Το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε ήταν κρίμα, μπορούσαμε να το αποφύγουμε. Η Εθνική σε κάποια διαστήματα έπαιξε καλά, ειδικά μετά την είσοδο του Μήτρογλου. Ηταν άτυχο αποτέλεσμα και ευτυχώς έχουμε τους Ούγγρους και εντός έδρας. Πρέπει να κοιτάξουμε να πάρουμε δύο νίκες και να τερματίσουμε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ισως είναι λίγο δύσκολο να παίζουν μαζί, Πέλκας, Μάνταλος και Φορτούνης γιατί παίζουν στην ίδια θέση. Εχουμε ένα πολύ καλό σύνολο, πρέπει να προχωρήσουμε. Αυτοί οι τρεις παίκτες είναι το μέλλον της Εθνικής Ελλάδας».