Αναμενόμενη ήταν η αντίδραση των ΠΑΟΚτσήδων για τη χρησιμοποίηση της Τούμπας ως έδρας της Εθνικής, σύμφωνα με τον Αντώνη Τσακαλέα.

Ο ρεπόρτερ του Δικεφάλου μίλησε στο Sportdog για την ανακοίνωση των οργανωμένων, δεν θα μπορούσε όμως να μην σχολιάσει τη μάχη που δίνουν οι Θεσσαλονικείς στο Λονδίνο κόντρα στην Τσέλσι. Παράλληλα κλήθηκε να απαντήσει για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ και το ΑΕΚ-Άγιαξ, τα οποία έγιναν αντικείμενο σχολιασμού από τον Γιώργο Σαββίδη.

Πως σχολιάζεις την ανακοίνωση της Θύρας 4 για την έδρα της Εθνικής;

«Με βάση το τρόπο σκέψης των οργανωμένων του ΠΑΟΚ ήταν αναμενόμενη, αλλά η αλήθεια είναι πως μου έκαναν εντύπωση τα αντανακλαστικά που έδειξαν οι οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά, καθώς την εξέδωσαν πριν καλά - καλά σταθεί ή συζητηθεί ως ιδέα η χρησιμοποίηση της Τούμπας ως έδρα της εθνικής. Ο κάθε οπαδός νιώθει το γήπεδο της ομάδας του ως το σπίτι του και οι σχέσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ με οτιδήποτε αντιπροσωπεύει την ΕΠΟ δεν ήταν ποτέ καλές. Με βάση τη δική τους κοσμοθεωρία, δε γουστάρουν την εθνική διότι δεν ένιωσαν ποτέ να τους αντιπροσωπεύει».

Τι βλέπεις για το ματς με την Τσέλσι; Τι προβλέπεις; Θα περάσει ο ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση ή θα συνεχίσει μόνο στην Ελλάδα.

«Οχι μόνο δεν είναι στο χέρι του η υπόθεση πρόκριση, αλλά περνάει και από την έδρα της Τσέλσι, κάτι που σημαίνει οτι τα πράγματα είναι δύσκολα. Πολύ δύσκολα. Αλλά ο ΠΑΟΚ έχει καλομάθει τους φιλάθλους του όταν βρίσκει δύσκολα. Ειδικά εκτός έδρας. Κάποιοι από τους φίλους του ΠΑΟΚ που θα βρεθούν στην Αγγλία, ήταν και στη Πόλη στο ματς με τη Φενέρ, ήταν και στο Λονδίνο στο ματς με τη Τότεναμ, ήταν και στη Φλωρεντία στο ματς με τη Φιορεντίνα, ήταν και στο Νόρτμουντ στο ματς με την Μπορούσια. Τι να μασήσουν; Αυτό το «όλους τρέλα σας πουλάμε» που φωνάζει πολλές φορές η ασπρόμαυρη κερκίδα, το έχουν ζήσει... Με τον ΠΑΟΚ, τα έχουν δει όλα και ελπίζουν οτι θα το δουν και αυτό. Είναι ίσως το πιο δύσκολο ματς από όλα τα προηγούμενα. Η Τσέλσι είναι επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ και ο ΠΑΟΚ δεν είναι, όπως καμιά ελληνική ομάδα».

Ο Γιώργος Σαββίδης έκανε λόγο για καρμικότητα για τα επεισόδια στο ΑΕΚ-Άγιαξ. Εσένα ποια είναι η άποψή σου;

«Είναι δύσκολο να σου συμβαίνουν αυτά για τα οποία, όταν τα έβλεπες να συμβαίνουν αλλού, έτριβες τα χέρια σου. Πολύ δύσκολο διότι δεν έχεις τη παραμικρή δικαιολογία. Να πεις τι; Οτι δε ξέρεις να τα αντιμετωπίσεις; Να πεις, δηλαδή αυτό με το οποίο γελούσες δεικτικά όταν το έλεγαν άλλοι; Και στην ΑΕΚ έχουν έρθει και μαζεμένα. Και όλα αυτά μέσα στον ίδιο ημερολογιακά χρόνο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Συναγερμός»! Συνάντηση οπαδών ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού, Άγιαξ και Μίνσκ - Πού έγινε το... ραντεβού;

Βόμβες από Θύρα 4: «Πάνω από το πτώμα μας η Ελλάδα στην Τούμπα - ΠΑΟΚ εσύ γ@@ την Εθνική»!