ΠΑΟΚ - Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Στη Σερβία, σχεδόν καθημερινά πλέον, ασχολούνται με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και το μέλλον του στον ΠΑΟΚ.

Εφτασαν μάλιστα στο σημείο να κάνουν λόγο για νέο συμβόλαιο που θα προσφερθεί στον 28χρονο επιθετικό από τον Ιβάν Σαββίδη (θυμίζουμε ότι στα τέλη Φεβρουαρίου είχε επεκτείνει τη συνεργασία του με τον Δικέφαλο ως το 2022 με τις ετήσιες απολαβές του να ανεβαίνουν στο 1,5 εκατ. ευρώ), όπως αναφέρει η Metrosport.

Είναι βέβαιο ότι το όνομά του θα «παίξει» πολύ στα μεταγραφικά σενάρια και σ’ αυτή την περίοδο, αφού αρκετοί σύλλογοι παρακολουθούν στενά τα επιτεύγματά του.  Αυτό ισχύει και για σύλλογο της Κίνας που, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, πρόσφατα είχε στείλει άνθρωπό του στην Τούμπα για να τον δει αγωνιζόμενο. Πότε συνέβη αυτό;

Στο ματς με την ΑΕΛ στις 9 Δεκεμβρίου. Το όνομα της ομάδας δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, θυμίζουμε όμως ότι την περασμένη άνοιξη στον ΠΑΟΚ είχαν απορρίψει πρόταση ύψους 9.000.000 ευρώ της Henan Jianye που μάλιστα έδινε και 4.000.000 ευρώ τον χρόνο στον υψηλόσωμο φορ για τετραετές συμβόλαιο, χωρίς όμως να τον δελεάσει.