Κούρασε το θέμα της έδρας της Εθνικής. Σε ένα μήνα, στα τέλη Μαρτίου, ξεκινάνε οι υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Euro 2020 και ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί που θα αγωνιστεί η «γαλανόλευκη». Ναι, μπορεί βάσει προγράμματος τα πρώτα εντός έδρας παιχνίδια της να πραγματοποιούνται τον Ιούνιο (κόντρα σε Ιταλία και Αρμενία), αλλά ακόμη δεν έχει γίνει… τίποτα στο «Παγκρήτιο» για τη βελτίωση του και την μετατροπή του σε στάδιο ικανό να φιλοξενήσει την Εθνική σε τέτοια παιχνίδια.

Αλλεπάλληλα τα ταξίδια ανθρώπων της ΕΠΟ στο Ηράκλειο, μέχρι και αντιπροσωπεία της ΟΥΕΦΑ έχει έρθει για να δει το γήπεδο, καταγεγραμμένες οι ελλείψεις του, αλλά ακόμη δεν έχει ξεκινήσει το παραμικρό. Ειδικά στο θέμα που «πονάει» και διαχρονικά είναι το σημαντικότερο για το συγκεκριμένο στάδιο, την τοποθέτηση νέου σκέπαστρου (το παλιό είναι σε κακό χάλι), δεν υπάρχει καμία πρόοδος.

Χρόνος προφανώς υπάρχει ως τον Ιούνιο,  το Παγκρήτιο δεδομένα θα δηλωθεί ως μία από τις έδρες της Εθνικής, αλλά πλέον, με τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται (για την ακρίβεια ούτε σέντρα δεν έχει γίνει στα απαιτούμενα έργα), λογικό είναι να εξετάζονται ήδη εναλλακτικές. Και όπου εναλλακτικές, ακόμη πιο… πονεμένες καταστάσεις, αφού καλώς ή κακώς, οι επιλογές είναι μετρημένες.

Μία η παραμονή στο αχανές, αφιλόξενο, «κρύο» Ολυμπιακό Στάδιο, δεύτερη η επιστροφή στο Καραϊσκάκη, η φυγή από το οποίο αποτέλεσε κομβική πολιτική επιλογή της διοίκησης της ΕΠΟ και τρίτον, ακόμη και η Τούμπα, η οποία αφενός το καλοκαίρι – βάσει σχεδιασμού – αναμένεται να κλείσει λόγω της προγραμματισμένης ανακατασκευής και αφετέρου είναι νωπές ακόμη οι αντιδράσεις των οργανωμένων φίλων του ΠΑΟΚ, οι οποίοι από πέρυσι κιόλας, εμφατικά,  είχαν καταγράψει την άρνηση τους να φιλοξενηθεί στην έδρα του ΠΑΟΚ η Εθνική ομάδα.

Σε κάθε περίπτωση,  για να σταματήσει αυτό το ανέκδοτο – γιατί εκεί κοντεύει να καταντήσει – με την έδρα της Εθνικής ομάδας, εφόσον υπάρχει απόφαση να γίνει το Παγκρήτιο το νέο της «σπίτι» επιβάλλεται οι απαιτούμενες εργασίες να ξεκινήσουν… χτες, για να μην βρεθούμε ξανά, μπροστά σε ένα νέο σίριαλ και την ομάδα να μετατρέπει σε θίασο σε περιοδεία…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομερή κίνηση από Σαββίδη - Ρίχνουν χρήμα και... απογειώνουν τον ΠΑΟΚ, τρέλα στον κόσμο!