Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αστείο ρεπορτάζ! Δεν ήρθαν Αθήνα, καμία συμφωνία - Δίνουν 8 για παγκίτη, θέλει... 25 ο Μαρινάκης!
| 2020-05-30 15:15:00

Αστείο ρεπορτάζ! Δεν ήρθαν Αθήνα, καμία συμφωνία - Δίνουν 8 για παγκίτη, θέλει... 25 ο Μαρινάκης!

του Παναγιώτη Νικολάου
Αστείο ρεπορτάζ! Δεν ήρθαν Αθήνα, καμία συμφωνία - Δίνουν 8 για παγκίτη, θέλει... 25 ο Μαρινάκης!

Ολυμπιακός: Κυρίαρχο θέμα των τελευταίων ωρών το δυναμικό μπάσιμο της Νις στη διεκδίκηση του Κώστα Τσιμίκα. Ο sportdog με χτεσινό του ρεπορτάζ κατέγραψε τη… δυσπιστία αναφορικά με το φημολογούμενο ταξίδι στην Αθήνα του τεχνικού διευθυντή της Νις, Ζουλιέν Φουρνιέ, κάτι που επιβεβαιώθηκε με τον ίδιο τον Γάλλο αξιωματούχο να αρνείται πως βρίσκεται στην πατρίδα μας (λόγω καραντίνας άλλωστε δεν θα μπορούσε).

Ο «σκύλος» ψάχτηκε ακόμη περισσότερο και έχει φρέσκα και αναθεωρημένα δεδομένα για το συγκεκριμένο ζήτημα. Θέμα συμφωνίας όπως έγραψε ο γνωστός μεταγραφολόγος Τζιανλούκα Ντι Μάτζιο, δεν υφίσταται. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να υπάρχει κάτι τέτοιο στα 8 εκατ. ευρώ που αναφέρθηκε στο δημοσίευμα. Φρόντισε άλλωστε ο Ολυμπιακός να ξεκαθαρίσει με διαρροή του πως εξακολουθεί να ζητάει 25 εκατομμύρια για τον Τσιμίκα.

Αυτό που είναι σε θέση να γνωρίζει ο sportdog είναι πως δεν υπάρχει τίποτα το προχωρημένο όπως εμφανίζεται στα ρεπορτάζ. Το ενδιαφέρον της Νις, όντως, αδιαμφισβήτητο, όπως και η οικονομική της επιφάνεια. Ο γαλλικός σύλλογος έχει τη δυνατότητα να δώσει πολλά χρήματα και στο φετινό παζάρι, έχοντας βγει στην αγορά με μπάτζετ 80 εκατ. ευρώ και διάθεση να ολοκληρώσει τις μεταγραφές του ως τα μέσα Ιουνίου οπότε και ξεκινάει την προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Από αυτά τα 80 εκατ. ευρώ όμως, ο προϋπολογισμός δεν προβλέπει 20 εκατ. ευρώ (που θα «άκουγε» ο Ολυμπιακός για να κάτσει στο τραπέζι των συζητήσεων) για αριστερό μπακ, πόσο μάλλον για έναν συμπληρωματικό (πέρυσι αποκτήθηκε έναντι 12,5 εκατ. ευρώ ο Ν’ Σοκί) όπως λογίζεται ο Τσιμίκας.

Τη δεδομένη στιγμή λοιπόν στη Νις ήθελαν να μάθουν αν οι φημολογούμενες απαιτήσεις του Ολυμπιακού, για +20 εκατ. ευρώ, υφίστανται. Εφόσον ισχύουν, ούτε πρόταση έχουν καταθέσει, ούτε αναμένεται να καταθέσουν, ούτε και στον παίκτη έχουν απευθυνθεί. Και ο λόγος είναι απλός: το δικό τους μπάτζετ για αριστερό  μπακ είναι συγκεκριμένο και δεν φτάνει να καλύψει τα «θέλω» του Ολυμπιακού.

Αν τώρα, μετά από κάποιο διάστημα, οι «ερυθρόλευκοι» μειώσουν τις απαιτήσεις τους – απίθανο – ή η Νις αυξήσει το δικό της μπάτζετ για αριστερό μπακ, έδαφος μπορεί να υπάρξει. Τώρα όμως, κόντρα στα όσα λέγονται και γράφονται, δεν υπάρχει συμφωνία, ούτε καν θέμα και συζητήσεις, μεταξύ Νις – Ολυμπιακού – Τσιμίκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Διαλύεται" η Α1! Κι άλλη ομάδα αποχωρεί μετά τον Ολυμπιακό - Δύσκολες ώρες στο ελληνικό μπάσκετ...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags