Facebook Pixel Νίκος Αλέφαντος: Το συγκλονιστικό "αντίο" Τζιοβάνι και Καστίγιο
| 2020-06-23 21:40:00

Το συγκλονιστικό "αντίο" Τζιοβάνι και Καστίγιο στον Αλέφαντο (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Το συγκλονιστικό "αντίο" Τζιοβάνι και Καστίγιο στον Αλέφαντο (ΦΩΤΟ)

Νίκος Αλέφαντος: Η απώλεια του Νίκου Αλέφαντου προκάλεσε κύμα θλίψης στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με σημαντικές προσωπικότητες του αθλητισμού να εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους.

Φυσικά, δεν μπορούσαν να λείψουν δύο ξένοι παίκτες που έγραψαν ιστορία με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αγάπησαν το Νίκο Αλέφαντο και βοηθήθηκαν πολύ από τον ίδιο στην καριέρα τους.

Ο λόγος για τους Τζιοβάνι Σίλβα Ντε Ολιβέιρα και Νέρι Καστίγιο, οι οποίοι εξέφρασαν τη στανεχώρια τους για τον θάνατο του Νίκου Αλέφαντο μέσω Instagram.

"Μεγάλε κόουτς λυπάμαι πολύ που ‘έφυγες’. Μακάρι ο Ιησούς να ηρεμήσει τις καρδιές των φίλων και της οικογένειάς σου. Θα μας λείψεις", έγραψε ο Τζιοβάνι. Από την πλευρά του, ο Καστίγιο ευχήθηκε καλό παράδεισο στον παλιό προπονητή του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Grande treinador que tive Nikos Alefantos , lamento seu falecimento , que Jesus conforte o coração de todos seus amigos e familiares !! Sentiremos sua falta  Great coach I had, I regret your passing away, may Jesus comfort the hearts of all your friends and family !! We will miss you

A post shared by Giovanni Oliveira (@g10vanni) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kalo paradiso kirie niko

A post shared by Nery castillo (@nerycastillo.official) on

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags