Παναθηναϊκός: Αυτό που μάλλον συμβαίνει με τον Μαουρίσιο Ισλα είναι πως πρέπει να έχει εξαιρετικό ατζέντη. Ποδοσφαιριστής ο οποίος εισέπραττε 1,6 εκατ. ευρώ στην προηγούμενη ομάδα του και η οποία, κακά τα ψέματα, δεν ήταν μέρος ενός πρωταθλήματος πρώτης ταχύτητας στην Ευρώπη (Φενερμπαχτσε, Τουρκία), δεν μπορεί να παρουσιάζεται ως μήλο της έριδος από μισή ντουζίνα ομάδες της Πριμέρα και ακόμη να συζητάει προοπτική επαναπατρισμού (!), επιστροφής στην Λατινική Αμερική (προφανώς με λιγότερα χρήματα) και άλλες μάλλον… καταδικασμένες προτάσεις.

Ή λοιπόν υφίστανται όλ’ αυτά και ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία απολύτως τύχη ή δεν υφίστανται και οι «πράσινοι» διεκδικούν τις πιθανότητες τους. Η αλήθεια μάλλον στη μέση είναι, παρότι ο Ρόκα, με τις διπλωματικές του δηλώσεις, δεν θέλησε να «κάψει» την περίπτωση του 32χρονου δεξιού μπακ, αλλά φρόντισε με αυτές να συντηρήσει τον ντόρο γύρω από το όνομα του, προσθέτοντας ακόμη λίγη… διαφήμιση γύρω από τον αρχηγό της εθνικής Χιλής.

Και αυτό γιατί, η πρόταση του Παναθηναϊκού, όπως κυκλοφορεί, ξεπερνάει τις 400 χιλιάδες ευρώ ετησίως. Κοινώς, συγκριτικά με τα όσα διαρρέονται πως έχει στα χέρια του ο Ισλα, πρόταση καταδικασμένη! Η είδηση εδώ βέβαια δεν είναι οι πιθανότητες της. Είναι το ποσό, που επίσης φημολογείται πως μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερο, προσεγγίζοντας δηλαδή και το μισό εκατομμύριο.

Ούτε καν αυτό – πάντα φυσικά με την προϋπόθεση να ευσταθούν όσα διαρρέονται από την πλευρά του Ισλά περί προσφορών που ξεπερνάνε το εκατομμύριο – είναι ικανό να αλλάξει το στάτους του  Παναθηναϊκού ως προς τη διεκδίκηση του Χιλιάνου, ωστόσο είναι ενδεικτικό των προθέσεων του συλλόγου.

Αν προσφέρονται 400 και (πόσο μάλλον) 500 χιλιάδες ευρώ για έναν δεξιό μπακ, προφανώς επιβεβαιώνεται η πρόθεση που έχει διαφανεί από τις μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις, πως δηλαδή ο Ρόκα διαχειρίζεται ένα σαφέστατα αυξημένο μπάτζετ, το οποίο στις βασικές του τουλάχιστον κατευθύνσεις (και προφανώς ένας δεξιός μπακ είναι τέτοια) δεν θα επηρεάζεται από τις επιπτώσεις της πανδημίας.

Ας το έχουμε κατά νου αυτό. Μπορεί ο ατζέντης του Ίσλα να κάνει παιχνίδι στο οποίο ρεαλιστικά ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να συμμετάσχει, με τα χρήματα όμως που – φέρεται να – διαθέτουν οι «πράσινοι» (βάσει της φημολογούμενης προσφοράς τους στον Χιλιάνο) μπορούν να βρουν εξαιρετικό δεξιό μπακ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα με Μπουρούση - "Βουίζει ο τόπος" για επιστροφή στην Ελλάδα - Από εκεί έχει ΤΡΕΛΗ πρόταση!