Παναθηναϊκός: Θα μπορούσε κανείς να το περιγράψει με την (κινηματογραφική) ατάκα των τελευταίων μηνών: Πώς τους πετσόκοψες έτσι Μαουρίσιο Ίσλα! Ο διεθνής Χιλιανός μπακ λοιπόν έδωσε συνέντευξη χτες σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής, όντας στη Σεβίλλη, όπου και προετοιμάζεται προκειμένου να είναι έτοιμος για την επόμενη σεζόν, ανεξαρτήτως σε ποια ομάδα θα αγωνίζεται.

Μοιραία, η ερώτηση για την ταυτότητα της ομάδας στην οποία και θα αγωνίζεται, η απάντησή του όμως, δικαιώνει πρακτικά το ρεπορτάζ του sportdog. «Μόνο με την Μπόκα Τζούνιορς και τον τεχνικό της διευθυντή, τον Χουάν Ρομάν Ρικέλμε έχω μιλήσει ως τώρα», η χαρακτηριστική ατάκα του 32χρονου άσου. Ούτε Μπέτις, που άπαντες εκτιμούσαν πως έχει το προβάδισμα για την υπογραφή του από την στιγμή που ο συμπατριώτης του Μανουέλ Πελεγκρίνι ανέλαβε τα ηνία της, ούτε επαναπατρισμός για χάρη της Κόλο Κόλο, ούτε φυσικά Παναθηναϊκός, που στην Ελλάδα και τα εγχώρια media είχε αναδειχθεί ως σοβαρά ενδιαφερόμενος για τον Ισλα.

Η αναζήτηση των «πράσινων» για δεξιό μπακ, ενδεχομένως και δύο, δεδομένη. Η αυξημένη δυνατότητά τους για συμβόλαια καλύτερα από αυτά που μέχρι και το περασμένο καλοκαίρι πρόσφεραν, επίσης. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως ο Ρόκα θα προσφέρει συμβόλαιο που να αγγίζει τις 500.000 ευρώ για δεξιό μπακ, όποιον δεξιό μπακ.

Τέτοιες αποδοχές φέρεται να πρότεινε ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού στον Ίσλα, που όμως όπως αποδείχτηκε, με δικές του δηλώσεις και πολύ πρόσφατες, δεν φαίνεται – ακόμη και αν έχει γίνει πρόταση – να υπολογίζει ιδιαίτερα την προσφορά των «πράσινων», αφού ξεκαθάρισε με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο πως μόνο με την Μπόκα Τζούνιορς συνδιαλέγεται. Τουλάχιστον ο ίδιος…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αδιανόητη συμφωνία από Αλαφούζο - Έτσι... εκτοξεύει τον ΠΑΟ - Αφήνει πολύ πίσω ΠΑΟΚ-Ολυμπιακό!