Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ραγδαίες εξελίξεις! Το πρώτο… μπαμ στον Ολυμπιακό – "Χατίρι" Μαρινάκη σε Μαρτίνς με 4 εκατ. ευρώ
| 2020-08-29 20:01:00

Ραγδαίες εξελίξεις! Το πρώτο… μπαμ στον Ολυμπιακό – "Χατίρι" Μαρινάκη σε Μαρτίνς με 4 εκατ. ευρώ

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις! Το πρώτο… μπαμ στον Ολυμπιακό – "Χατίρι" Μαρινάκη σε Μαρτίνς με 4 εκατ. ευρώ

Ολυμπιακός: Μία… ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Πέπε Ροντρίγκεζ βρίσκεται ο Ολυμπιακός, καθώς σύμφωνα με τους Πορτογάλους, υπάρχει πλέον οριστική συμφωνία με τη Γκιμαράες!

Ο 23χρονος χαφ αποτελεί προσωπική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος ζήτησε τον συγκεκριμένο παίκτη για να καλύψει το κενό του Γκιλιέρμε, που έφυγε με μεταγραφή στο Κατάρ. Ο νεαρός μέσος προέρχεται από γεμάτη σεζόν με 43 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα, Λιγκ Καπ Πορτογαλίας και Γιουρόπα Λιγκ. Σε αυτές τις συμμετοχές σκόραρε 5 γκολ και είχε 3 ασίστ. Δεσμεύεται για τέσσερα χρόνια ακόμα με συμβόλαιο.

Όσον αφορά το κόστος της μεταγραφές, πάντα βάσει των όσων γράφουν τις τελευταίες ώρες στην Πορτογαλία, ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Γκιμαράες ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία τελικά κι έγινε αποδεκτή.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να τελειώσουν άμεσα και με τα τυπικά της μεταγραφής, καθώς θέλουν ο Πέπε να έρθει τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα και να ξεκινήσει προπονήσεις.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βουίζει" το Λιμάνι! Έκλεισε μεταγραφάρα ο Ολυμπιακός - Τρομερό εξτρέμ - Θέλει σαν... τρελός Ελλάδα
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags