Εθνική Ελλάδας: Δεύτερο κρούσμα εντοπίστηκε κορωνοϊού στην Εθνική ομάδα, καθώς μετά τον Κώστα Τσιμίκα ένας ακόμα παίκτης της γαλανόλευκης βρέθηκε θετικός στον Covid-19!

Το όνομα του ποδοσφαιριστή που εντοπίστηκε θετικός δεν έχει γίνει γνωστό, κάτι που αναμένεται να συμβεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Ωστόσο είναι δεδομένο πως η συγκεκριμένη εξέλιξη μπορεί να επηρεάσει τη διεξαγωγή της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος (11/9) και του τελικού Κυπέλλου (12/9).

Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο υγειονομικό πρωτόκολλο, πρέπει να βρεθούν τρία ή περισσότερα θετικά δείγματα την παραμονή του αγώνα για να αναβληθεί ένα ματς, ενώ όλοι όσοι έχουν έρθει σε επαφή με τον ασθενή, μπαίνουν για 10 ημέρες σε "αυξημένη ενεργητική επιτήρηση".

Οι ποδοσφαιριστές που έλαβαν μέρος στην αποστολή για το ματς με το Κόσοβο υποβλήθηκαν σε τεστ κορωνοϊού και ένα από τα δείγματα βγήκε θετικό.

Οι παίκτες της Εθνικής θα υποβληθούν σε νέα τεστ για τον Covid-19 πριν ενσωματωθούν στις αποστολές των ομάδων τους, μετά και το δεύτερο κρούσμα στις τάξεις της ομάδας.