Facebook Pixel Μία ανάσα από τον Ολυμπιακό - Έτοιμος αντι-Σα - Βαρβάτο βιογραφικό - Νέος Ελ Αραμπί!
| 2020-10-17 12:30:00

Μία ανάσα από τον Ολυμπιακό - Έτοιμος αντι-Σα - Βαρβάτο βιογραφικό - Νέος Ελ Αραμπί!

του Παναγιώτη Νικολάου
Μία ανάσα από τον Ολυμπιακό - Έτοιμος αντι-Σα - Βαρβάτο βιογραφικό - Νέος Ελ Αραμπί!

Το ζήτημα της απόκτησης τερματοφύλακα απασχόλησε έντονα τον Ολυμπιακό κατά το τελευταίο διάστημα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Οι Ερυθρόλευκοι δεν υπολογίζουν τον Μπόμπι Αλέν και απέκτησαν στη θέση του τον Όγκμουντουρ Κρίστινσον, ωστόσο η αβεβαιότητα στο θέμα του Ζοζέ Σα κράτησε ανοικτό το ενδεχόμενο μεταγραφής βασικού γκολκίπερ.

Στο πλαίσιο αυτό, "έπαιξε" πολύ δυνατά για τους Πειραιώτες η περίπτωση του Βάσκου Ιάγο Ερερίν. Πρόκειται για 32χρονο τερματοφύλακα που ανήκει στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και έχει καταγράψει συνολικά 56 συμμετοχές με τη φανέλα της στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο Ερερίν έχει χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα των Βάσκων, καθώς την περασμένη σεζόν είχε μόλις 5 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα και 4 στο Κύπελλο Ισπανίας. Έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Μπιλμπάο, αλλά στην Ισπανία θεωρείται πολύ πιθανό να αποχωρήσει φέτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος παίκτης είχε επαφές με τον Ολυμπιακό το προηγούμενο διάστημα και μάλιστα έφτασε κοντά στους πρωταθλητές Ελλάδας, προτού αποφασίσουν να μην προχωρήσουν στην απόκτησή του.

Οι αιτίες για αυτή την εξέλιξη ήταν κυρίως η παραμονή του Σα παρά το γεγονός ότι υπήρχαν "σειρήνες" από το εξωτερικό για τον Πορτογάλο, η ύπαρξη του Κρίστινσον που μόλις αποκτήθηκε και ο Μαρτίνς τον πιστεύει, καθώς και οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του νεαρού Τζολάκη, που κρίθηκε σκόπιμο να πάρει περισσότερες ευκαιρίες.

Οι Ισπανοί δεν αποκλείουν ο Ερερίν να πάρει άμεσα μεταγραφή εκτός Ευρώπης, αφού υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του MLS και του Κατάρ. Πάντως, δεν πρέπει να τον ξεγράψουμε για τον Ολυμπιακό μελλοντικά, ειδικά εάν πωληθεί ο Σα. Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι και ο Ελ Αραμπί ήρθε με μεταγραφή από την Αλ Ντουχαΐλ του Κατάρ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρομερά νέα για Ολυμπιακό - Απίστευτο "μπάχαλο" πριν το Champions League - Απόλυση ΒΟΜΒΑ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags