Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκα Κούγια μεταγραφή στην ΑΕΛ πρώην ΠΑΟΚτσή! Επιβεβαιώνει ή διαψεύδει;
| 2020-12-10 11:13:00

Ατάκα Κούγια μεταγραφή στην ΑΕΛ πρώην ΠΑΟΚτσή! Επιβεβαιώνει ή διαψεύδει;

Sportdog Team
Ατάκα Κούγια μεταγραφή στην ΑΕΛ πρώην ΠΑΟΚτσή! Επιβεβαιώνει ή διαψεύδει;

Διαψεύδει τα περί ενδιαφέροντος για τον Μυστακίδη ο ο Αλέξης Κούγιας, κάνοντας λόγο για παιχνίδια μάνατζερ, ενώ κατέστησε σαφές ότι η Λάρισα θα ενισχυθεί τον Γενάρη.

Αναλυτικά η δήλωση του:

Διάφοροι μάνατζερς, για να προωθήσουν στην ποδοσφαιρική αγορά τους ποδοσφαιριστές τους οποίους εκπροσωπούν, διαρρέουν προς διάφορα μέσα και δημοσιογράφους ονοματεπώνυμα διαφόρων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δήθεν βρίσκονται σε επαφή με την ΑΕΛ για να μεταγραφούν σε αυτή.

Δυστυχώς θύματα αυτών των ψευδών διαρροών πέφτουν και αξιόλογοι δημοσιογράφοι και αξιόπιστα ΜΜΕ, όπως συμβαίνει σήμερα και με την ιδιαίτερα αξιόπιστη εφημερίδα Ελευθερία, που για την ΑΕΛ και για εμέ προσωπικά είναι θεσμός και για αυτό και όλες τις φορές που πραγματοποιούμε μεταγραφές ο ίδιος προσωπικά δίδω την είδηση τόσο στον υψηλού επιπέδου επικεφαλής του αθλητικού τμήματος της Ελευθερίας κ. Σωτήρη Κέλλα, όσο και στον άξιο συνεργάτη του κ. Χρήστο Αρχοντούλη, γιατί έχω διαπιστώσει μετά από σχεδόν 6 χρόνια παρουσίας μου στη Λάρισα, ότι τους ενδιαφέρει το καλό και η πρόοδος της ΑΕΛ.

Η σημερινή όμως είδηση που δημοσιοποιούν περί δήθεν ενδιαφέροντος της ΑΕΛ για τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Μυστακίδη δεν είναι αληθής και έχουν πέσει θύματα παραπληροφόρησης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags