ΠΑΟΚ: Σε όλα τα θέματα της επικαιρότητας του Δικέφαλου αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο sportdog ο Γιώργος Μπούζος, διευθυντής του Μetropolis 99,5.

"Έτσι δεν μπορεί να πάει πουθενά ο Δικέφαλος, ακόμα και όταν νικούσε δεν έπειθε. Και οι συνεχείς μέτριες εμφανίσεις και απώλειες αποδεικνύουν ότι δεν ήταν αποκλειστικά υπεύθυνος ο Φερέιρα. Προφανώς βόλευε να τον βαράμε όλοι τον Φερέιρα. Τα αίτια είναι βαθύτερα και πρέπει να αναζητηθούν αλλού, απόδειξη ότι ο Γκαρσία έκανε την πρώτη αλλαγή στη Λάρισα ενώ έχανε με 1-0 στο 82ο λεπτό. Ή βρισκόταν ο ίδιος σε κακή μέρα ή όταν γύρισε στον πάγκο δεν είδε παίκτες ικανούς να αλλάξουν το αποτέλεσμα", ανέφερε αρχικά μέσω του sportdog ο καλός συνάδελφος. 

Ποιοι είναι οι παίκτες που δεν κάνουν στον Γκαρσία;

"Κάποιοι από τους σημερινούς παίκτες που βρίσκονται στον σύλλογο, κάτω από άλλες συνθήκες δεν θα βρισκόταν ούτε στην αποστολή. Οι πωλήσεις του καλοκαιριού και η ανικανότητα στις μεταγραφές οδήγησαν σε αυτό το σημείο. Παρά τον βραχνά του FFP ο Δικέφαλος ξόδεψε 3 εκατ. ευρώ για τον Εσίτι και 3 εκατ. για τον Τσόλακ. Και από τους δύο μαζί παίρνει το απόλυτο μηδέν. Προφανώς πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες για αυτή την κατάσταση".



Μπορεί ο Γκαρσία να αλλάξει την κατάσταση; 

"Αποδεικνύεται ότι ο Γκαρσία δεν διαθέτει το μαγικό ραβδί και δεν μπορεί να αλλάξει την εικόνα της ομάδας. Του λείπουν τα εργαλεία. Οι παίκτες κάνουν τον προπονητή. Έφερε ανάσταση στα αποδυτήρια αλλά τακτικά η ομάδα έχασε τη συνοχή της και έχει σοβαρά προβλήματα στην άμυνα. Η τακτική να πετύχω ένα γκολ περισσότερο από όσα έχουμε δεχτει, μπορεί να έφερε χαμόγελα στον κόσμο αλλά δεν φέρνει τίτλους και διακρίσεις".

Πώς βλέπετε τον φετινό Ολυμπιακό που κέρδισε εύκολα με 3-0 την ΑΕΚ;

"Φέτος ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι είναι μια ταχύτητα πάνω από όλους. Το κρας τεστ για τον ΠΑΟΚ είναι τα δύο ματς με Ολυμπιακό μέσα στον ίδιο μήνα. Εκεί θα δείξει αν μπορεί να μείνει στον κυνήγι του τίτλου ή αν θα χτίσει για την επόμενη σεζόν αφού η φετινή είναι μεταβατική. Αν τον κερδίσει στην Τούμπα και πάρει θετικό αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη, τότε παραμένει σε τροχιά πρωταθλητισμού".  

Πώς βλέπετε τη συνέχεια του πρωταθλήματος για τον ΠΑOΚ;

"Ο Σαββίδης έχει βάλει 160 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ. Η συγκομιδή του ενός πρωταθλήματος και των τριών Κυπέλλων είναι πενιχρή. Κάποιοι θα πρέπει να σέβονται περισσότερο μέχρι και το τελευταίο ευρώ που βάζει. Κάποιες τσέπες μπορεί να έχουν γεμίσει αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο αναλογικά με την τροπαιοθήκη του συλλόγου. Επίσης, η παλινωδία του ράβε-ξήλωνε στις μεταγραφές πρέπει να σταματήσει. Επιστρέφει ο Ουάρντα για τέταρτη φορά και ο Λάμπρου για τρίτη φορά. Πόσες φορές ακόμα χρειάζονται στον Δικέφαλο για να αποφασίσουν αν τους κάνουν ή δεν τους κάνουν κάποιοι παίκτες;".