AEK - Πραξιτέλης Ζαχαριάδης: Η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 2-0 του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ δεν έμεινε όμως ευχαριστημένη από τη διαιτησία του Πραξιτέλη Ζαχαριάδη. Ειδικά από τη στιγμή που τις προηγούμενες ημέρες ο ηγέτης της Ένωσης, Δημήτρης Μελισσανίδης είχε συνάντηση με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, από τον οποίο ζήτησε το 50-50 στα σφυρίγματα.

Όπως ενημερωθήκατε από τον Sportdog, στο ημίχρονο της αναμέτρησης του Ηρακλείου ο Βασίλης Δημητριάδης διαμαρτυρήθηκε έντονα στον Θεσσαλονικιό ρέφερι για τις κάρτες που έδειξε σε Σιμάνσκι και Λάτσι (θεωρήθηκαν υπερβολικές), αλλά και τα 5-14 φάουλ.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης η ΑΕΚ ανέβασε το match report στα Socia Media με το εξής σχόλιο: «Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΚ στο Ηράκλειο με πολύ καλή εμφάνιση και απέναντι στην κακή διαιτησία του Πραξιτέλη Ζαχαριάδη με 18-27 φάουλ στο ματς και 0-3 κάρτες για την ομάδα μας, χωρίς να είναι καμία από τις τρεις».

Τα παράπονα στο Αγρίνιο

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που η ΑΕΚ εκφράζει παράπονα για τη διαιτησία του Ζαχαριάδη. Η ομάδα του Δικέφαλου αετού δεν έμεινε ευχαριστημένη από τα σφυρίγματά του στο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (0-2), για τη 2η αγωνιστική της Super League.

Και πάλι τότε οι κιτρινόμαυροι για τις πολλές κίτρινες κάρτες που αντίκρισαν οι παίκτες της ομάδας στο πρώτο μέρος, κάτι που προκάλεσε εκνευρισμ στους ίδιους τους ποδοσφαιριστές στην ανάπαυλα του αγώνα. Σε εκείνο το ματς αντίκρυσαν την κίτρινη κάρτα 6 παίκτες της ΑΕΚ ήτοι Χνιντ, Σβάρνας, Ολιβέιρα, Λιβάγια, Παουλίνιο, Τσιγκρίνσκι.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου στάθηκαν στην περίπτωση του Αριστοτέλη Καρασαλίδη ο οποιος χρειάστηκε να αλλάξει φανέλα, αλλά επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο, δίχως την άδεια του Ζαχαριάδη. Ο ρέφερι του συνδέσμου Μακεδονίας είπε στον στόπερ του Παναιτωλικού πως θα περάσει στο γήπεδο μόνο με νούμερο στη φανέλα, κάτι που δεν συνέβη. Οι "κιτρινόμαυροι" θεώρησαν πως έπρεπε να δει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Τι κάνει η ΑΕΚ με Ζαχαριάδη

Ο Ζαχαριάδης είχε προκαλέσει φωνές και τη σεζόν 2012-2013, τη χρονιά που υποβιβάστηκε η ομάδα, όταν η ομάδα ήταν ανυπεράσπιστη διοικητικά. Τα παράπονα συγκεντρώθηκαν για τη διαιτησία του αγώνα με τον Πανθρακικό (1-0) στην Κομοτηνή.

Ο προπονητής της ΑΕΚ εκείνη την εποχή, Έβαλντ Λίνεν είχε μιλήσει για αλλοίωση αποτελέσματος. Παρόμοιες δηλώσεις είχε κάνει και ο γενικός αρχηγός της «Ένωσης», Χρήστος Κωστής που χαρακτήρισε τον αγώνα ως παρωδία.

Ο Ζαχαριάδης έχει διευθύνει 13 παιχνίδια της ΑΕΚ από την αγωνιστική περίοδο 2011-12, σύμφωνα με τη βάση δεδομένων του aek.com. H Ένωση μετρά 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Ακολουθήστε τον συγγραφέα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης:

Facebook

LinkedIn