Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Όλη η αλήθεια για το μέλλον του Ίνγκασον
| 2021-02-06 10:25:00

Ολυμπιακός ο ΠΑΟΚ! Απίστευτο για ποιον απέρριψε 5.000.000 - Ήταν "τελειωμένος" - Νέος Γιαννούλης!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ολυμπιακός ο ΠΑΟΚ! Απίστευτο για ποιον απέρριψε 5.000.000 - Ήταν "τελειωμένος" - Νέος Γιαννούλης!

ΠΑΟΚ: Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου ολοκληρώθηκε, με τον Δικέφαλο να ενισχύεται κυρίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι (Ουάρντα, Κρμέντσικ, Καγκάβα, Μπράντονιτς και επιστροφή Λάμπρου) και να καλύπτει το κενό του Γιαννούλη στην άμυνα με τον δανεισμό του Μπαμπά.

Εκτός των προσθηκών, το ρεπορτάζ του Δικεφάλου απασχόλησαν και πιθανές πωλήσεις, λόγω του έντονου ενδιαφέροντος από ομάδες του εξωτερικού για τον Χρήστο Τζόλη και τον Κάρολ Σφιντέρσκι.

Ωστόσο, υπήρξε μια ακόμα υπόθεση, η οποία δεν τράβηξε τόσο τα "φώτα" της δημοσιότητας και αφορούσε πρόταση -και μάλιστα μεγάλη- που έφτασε για τον Σβέριρ Ίνγκασον.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αγγλική ομάδα προσέφερε ένα ποσό κοντά στα 5.000.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ για να αποκτήσει τον Ισλανδό αμυντικό, με τους Θεσσαλονικείς ωστόσο να αρνούνται ευθύς εξ΄ αρχής την πρόταση και να ξεκαθαρίζουν ότι δεν σκοπεύουν να μπουν σε διαπραγματεύσεις, αφού ο Ίνγκασον θεωρείται αυτή τη στιγμή το νούμερο 1 στην ιεραρχία των κεντρικών αμυντικών.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που ελάχιστοι θα περίμεναν μέχρι και πριν από λίγους μήνες. Με την εικόνα του Ισλανδού διεθνή στο περσινό πρωτάθλημα και τη μεγάλη αμφισβήτηση που δέχθηκε, η κοινή λογική υπαγορεύει ότι αν το περασμένο καλοκαίρι είχαν δοθεί πέντε εκατομμύρια για τον Ίνγκασον, πιθανότατα ο Δικέφαλος θα τον είχε στείλει με... κορδέλα!

Πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει εντελώς για τον ποδοσφαιριστή, που χαίρει της εμπιστοσύνης του Πάμπλο Γκαρσία, έχοντας αφήσει πίσω τους Κρέσπο, Βαρέλα και Μιχαηλίδη. Η αρνητική απάντηση στην πρόταση που "έσκασε" από Αγγλία φανερώνει πως 27χρονος στόπερ αποτελεί ένα από τα μεγάλα πρότζεκτ των Ασπρόμαυρων.

Βλέποντας τη συνεχή ανοδική πορεία του Ίνγκασον και ποντάροντας στο ότι θα συνεχίσει να έχει σταθερά διεθνή παρουσία με την εθνική Ισλανδίας, ο μακροπρόθεσμος στόχος των Θεσσαλονικέων είναι να τον πουλήσουν πιο ακριβά από πέντε εκατομμύρια , γιατί όχι και με deal ανάλογο με αυτό του Γιαννούλη στη Νόριτς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπαμ" στη Θεσσαλονίκη με βασικό του ΠΑΟΚ! Βούιξαν τα δημοσιογραφικά στέκια - Θα "τρελαθεί" ο Ιβάν

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags