Facebook Pixel ΑΕΚ: Άλλος ένας παίκτης από το Ισραήλ στο στόχαστρο
| 2021-03-12 08:52:00

Άλλος ένας παίκτης από το Ισραήλ στο στόχαστρο της ΑΕΚ! "Τελειώνει" Τσιγκρίνσκι - Το σχέδιο του Κονέ

Sportdog Team
Άλλος ένας παίκτης από το Ισραήλ στο στόχαστρο της ΑΕΚ! "Τελειώνει" Τσιγκρίνσκι - Το σχέδιο του Κονέ

Ο στόπερ είναι ξανά μία από τις βασικές επιλογές της για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο! Τον ήθελε και ο Ίβιτς.

ΑΕΚ - Μπόγκνταν Πλάνιτς: Ο Λιβάι Γκαρσία αποδείχτηκε η πιο επιτυχημένη επιλογή της ΑΕΚ στις φετινές μεταγραφές. Γι'αυτό όπως φαίνεται η Ένωση ψάχνει παίκτες στην ισραλινή αγορά, καθώς τον εξτρέμ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο τον απέκτησε από τον Μπεϊτάρν Ιερουσαλήμ.

Τις τελευταίες ημέρες έχει έρθει στο προσκήνιο η υπόθεση του Ντορ Πέρετζ, του Ισραηλινού μέσου της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Για τον παίκτη όπως σας ενημέρωσε το Sportdog.gr, ζητήθηκε η άποψη του Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος έδωσε θετική αναφορά.

Η ΑΕΚ έχει στο στόχαστρό της έναν ακόμα παίκτη από την ποδοσφαιρική αγορά της χώρας της Μέσης Ανατολής. Συγκεκριμένα αναζητεί ποδοσφαιριστή για το κέντρο της άμυνάς της, αφού ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι οδηγείται προς τη δύση της ποδοσφαιρικής του καριέρας και αναμένεται να λάβει άλλο πόστο στην Ένωση. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Sportime, ο Μπόγκνταν Πλάνιτς είναι ξανά μία από τις βασικές επιλογές της για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Ο ύψους 1.91μ. στόπερ από την Σερβία έχει τα χαρακτηριστικά που αναζητά η ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας της, αν και δεσμεύεται μέχρι το 2023 με την Μακάμπι Χάιφα. Κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά η ισραηλινή ομάδα. Ωστόσο, στην Ενωση είναι αποφασισμένοι να κινηθούν για πρωτοκλασάτο κεντρικό αμυντικό, διότι έχει διαπιστωθεί έλλειμμα ποιότητας και ένας στόπερ υψηλού επιπέδου αναμένεται να έρθει το καλοκαίρι στην ΑΕΚ. Και αυτό το μήνυμα-εντολή έχουν λάβει ο Παναγιώτης Κονέ και οι σκάουτερ της Ενωσης για να ξεψαχνίσουν την αγορά για καλές επιλογές. Και ο Πλάνιτς σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ ψηλά στην λίστα της Ενωσης.

Τον ήθελε ο Ίβιτς το καλοκαίρι

Υπενθυμίζεται, ότι ο 29χρονος Σέρβος κεντρικός αμυντικός ήταν ο παίκτης που ήθελε ο Ιλια Ιβιτς τo καλοκαίρι του 2020, αλλά η ΑΕΚ δεν πήρε το ρίσκο να προχωρήσει στην απόκτηση του λόγω του μπλεξίματος με την Στεάουα Βουκουρεστίου και τις απειλές του ιδιότροπου ιδιοκτήτη της Τζίτζι Μπεκάλι που ζητούσε 10 εκατ.ευρώ για να τον αφήσει ελεύθερο

Η Μακάμπι Χάιφα τον απέκτησε ελεύθερο, όπου φέτος έχει αγωνιστεί σε 25 παιχνίδια με 2 γκολ. Πέρυσι ο Σέρβος αμυντικός είχε 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ συνολικά την τριετία που φόρεσε τη φανέλα της ρουμανικής ομάδας, έχει ένα γκολ και τρεις ασίστ σε 92 αγώνες. Κατά το παρελθόν ο υψηλόσωμος στόπερ έχει φορέσει τη φανέλα των Ζλάτιμπορ, Σλόμπντα Ούζιτσε, Μπεζάνια, Μπέογκραντ, Ερυθρού Αστέρα και Βοϊβοντίνα.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags