Ολυμπιακός: Κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός με... άλλο ρόστερ ξεκινά την καλοκαιρινή του προετοιμασία και με άλλο την τελειώνει, αφού οι Ερυθρόλευκοι διαθέτουν αρκετούς ποδοσφαιριστές που έχουν παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Κάθε καλοκαίρι οι δανεικοί γυρίζουν πίσω και αξιολογούνται στην προετοιμασία προκειμένου να διαπιστωθεί ο βαθμός προόδου τους.

Κάποιοι καταφέρνουν να κερδίσουν μια θέση στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς, με τους Ανδρούτσο, Βρουσάι και Κάιπερς να αποτελούν τέτοιες περιπτώσεις στο φετινό ρόστερ. Το ίδιο θα συμβεί και το προσεχές καλοκαίρι, καθώς οι δανεικοί θα γυρίσουν στου Ρέντη, διεκδικώντας την ευκαιρία να αποτελέσουν... εσωτερικές μεταγραφές για την ομάδα.

Στη φετινή "φουρνιά" των δανεικών συμπεριλαμβάνεται και ένας νεαρός παίκτης που δεν έχει δείξει ακόμα τις δυνατότητές του με την ερυθρόλευκη φανέλα, αλλά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εξακολουθούν να ποντάρουν πολλά επάνω του. Ο λόγος για τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, για τον οποίο δεν είναι τυχαίο που ο Ολυμπιακός ξόδεψε 1.500.000 ώστε να τον αποκτήσει από την Παρτιζάν.

Μετά τον δανεισμό του στην ΑΕΛ στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν, όπου δεν εντυπωσίασε, ο νεαρός κεντρικός αμυντικός φέτος αγωνίζεται ξανά στην Παρτιζάν. Στη Σερβία ο Μάρκοβιτς αρχίζει να δείχνει και πάλι τον καλό του εαυτό, όντας είναι βασικό μέλος της Παρτιζάν και έχοντας καταγράψει 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Φυσικά ο Ολυμπιακός δεν έχει σκοπό να... πετάξει τα λεφτά που επένδυσε για τον 20χρονο στόπερ και στον Πειραιά έχουν αποφασίσει πως πρόκειται για μια περίπτωση που αξίζει να προσέξουν.

Ελπίζουν πως η φετινή προετοιμασία που θα διεξαχθεί με συνθήκες... κανονικότητας σε αντίθεση με αυτή του περασμένου καλοκαιριού, θα βοηθήσει τον Μάρκοβιτς και τους υπόλοιπους νεαρούς να δουλέψουν καλύτερα. Έτσι θα καταστεί ευκολότερο να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για το ποιος αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία στον Ολυμπιακό και ποιος όχι. Εάν πάντως ο Σέρβος ανεβάσει επίπεδο το παιχνίδι του, αυτομάτως θα αποτελέσει  λύση σε μια θέση που το καλοκαίρι είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν πωλήσεις (Σεμέδο, Μπα, Σισέ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκπληξη στο Λιμάνι με πρώην συμπαίκτη του Αντετοκούνμπο - Στην κορυφή της λίστας κορυφαίος Έλληνας