Ο Ολυμπιακός έχει μαθηματικές ελπίδες για την πρόκριση στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας, αλλά και οι ίδιοι οι άνθρωποί του ξέρουν ότι η τρέχουσα χρονιά έχει ουσιαστικά τελειώσει. Με αποτέλεσμα να έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία για το χτίσιμο του ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Πολλά θέματα είναι ανοιχτά, ανάμεσα σε αυτά και του Βασίλη Σπανούλη. Ανθρωποι, που τον γνωρίζουν, λένε ότι θα σταματήσει το καλοκαίρι, αλλά με τον 39χρονο σούπερ σταρ δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος.

Οι μεγάλες αλλαγές θα γίνουν στη περιφέρεια, αλλά και στους ψηλούς θα αλλάξουν πράγματα. Ο Ζαν Σαρλ-Λιβιό είναι ένας παίκτης, που έχει αφήσει ανάμεικτες εντυπώσεις. Δεν έχει βγάλει μάτια με την απόδοσή του, αλλά δεν είναι και αρνητικός. Προσπαθεί φιλότιμα και έχει το προσόν ότι μπορεί να παίξει και στο «4» και στο «5». Προς το παρόν είναι αβέβαιο το μέλλον του, αλλά σε κάθε περίπτωση ο Ολυμπιακός κοιτάζει υποψήφιους αντικαταστάτες.

Και ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο παλιός συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς, Τζόνι Ο’ Μπράιαντ. Πρόκειται για έναν πάουερ-φόργουορντ με ιδιαίτερα επιθετικά χαρίσματα, που παίζει μέσα και έξω από το καλάθι. Τώρα ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ παίζει στην Τουρκ Τέλεκομ, αφού δεν ήταν ευχαριστημένος στον Ερυθρό Αστέρα και έφυγε. Και δεν πήγε σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας, γιατί είχε λήξει η σχετική προθεσμία.

Με τον Ερυθρό Αστέρα είχε 10.6 πόντους ανά παιχνίδι και 5.9 ριμπάουντ, αριθμοί πολύ καλοί για μία ομάδα, που έχει τον σούπερ σκόρερ Τζόρνταν Λόιντ, ο οποίος παίρνει τις περισσότερες επιθέσεις.

Και με την Μακάμπι ο Ο’ Μπράιαντ είχε κάνει πολύ καλές εμφανίσεις και γενικά θεωρείται από τους πιο ελκυστικούς πάουερ-φόργουορντ για τις ομάδες της Ευρωλίγκας, καθώς μάλιστα είναι και στη γόνιμη ηλικία των 28 ετών.

Οι «ερυθρόλευκοι» τον έχουν καλά στο μυαλό τους, αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμοι για τέτοιες αποφάσεις. Κυρίως σε ό, τι αφορά στην φροντ-λάιν. Για την περιφέρεια τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να είναι ο πιο μεγάλος στόχος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αντεπίθεση Αγγελόπουλων με… κλοπή TOP άσου από ΠΑΟ - "Πιέζουν" τον παίκτη - Μόνο έτσι θα φύγει!