Ο Κώστας Καραπαπάς προχώρησε στην ανάρτηση δύο stories στο Instagram, διαμαρτυρόμενος για τις διαιτητικές αποφάσεις στην αναμέτρηση ΑΕΚ - Βόλος.

Στο πρώτο story ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός εστίασε στο 1-0 της ΑΕΚ, θεωρώντας ότι δεν θα έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Πιερό, ενώ στη συνέχεια έκανε λόγο απευθείας κόκκινη κάρτα που θα έπρεπε να αντικρίσει ο επιθετικός της Ένωσης.

«Στο 22' αντί να ακυρωθεί το γκολ και να πάρει κίτρινη ο επιθετικός της ΑΕΚ μετράει ένα αντικανονικό γκολ. Αντί να φορτωθεί κίτρινη ο Σιμάνσκι για τις αγκωνιές ξανά play από τον διαιτητή. Και στο τέλος του ημιχρόνου ο επιθετικός της ΑΕΚ κάνει λαβή σούμο και γονατιά για κόκκινη απευθείας αλλά ο Φωτιάς δίνει κίτρινη. Αν είχε πάρει την πρώτη θα ήταν κόκκινη. Αλλά δεν χρειαζόταν η πρώτη. Είναι ξεκάθαρη κόκκινη η φάση. Και τον φωνάζει ο VAR να εξετάσει κόκκινη. Το βλέπει το... σούμο και αποφασίζει να σφυρίξει... λήξη ημιχρόνου! Αντί δηλαδή να είναι 0-0 και οι γηπεδούχοι με παίκτη λιγότερο ξεκινάνε το β' ημίχρονο με 1-0 και 11 παίκτες. Εάν αυτό δεν είναι αλλοίωση τότε ποιο είναι;», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Θυμηθείτε τις επίμαχες φάσεις: