Facebook Pixel Γιοάν Μολό - Παναθηναϊκός: Αρχηγικές δηλώσεις από Μολό - "Δεν αξίζει να φοράμε τη φανέλα του ΠΑΟ..."
| 2021-03-21 19:14:00

Αρχηγικές δηλώσεις από Μολό - "Δεν αξίζει να φοράμε τη φανέλα του ΠΑΟ..."

Sportdog Team
Αρχηγικές δηλώσεις από Μολό - "Δεν αξίζει να φοράμε τη φανέλα του ΠΑΟ..."

Ο Γάλλος μίλησε στην κάμερα της NOVA και δεν έδειξε να... μασάει τα λόγια του

Γιοάν Μολό - Παναθηναϊκός: Μπροστά βγήκε ο ποδοσφαιριστής των Πρασίνων μετά την ισοπαλία της ομάδας του στην Τρίπολη με τον Αστέρα. Συγκεκριμένα ο Γάλλος αναφέρθηκε σε τι έλειψε από την ομάδα του και δεν κατάφερε να φύγει από την Αρκαδία με τη νίκη, ενώ τόνισε ότι αν μετά από ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα καταβάζουν το κεφάλι τότε δεν αξίζει να φοράνε τη φανέλα με το "Τριφύλλι".

"Στο σύνολο κάναμε έναν καλό αγώνα. Ίσως μας έλειψε λίγο ο χαρακτήρας στα τελευταία λεπτά. Δεδομένο πως βρίσκομαι εδώ για να δώσω κίνητρα, θα είμαι θετικός. Μεταξύ των συμπαικτών μου θα μιλήσουμε όλοι μαζί, θα πούμε αυτά που πρέπει μεταξύ μας. Όταν αφήνουμε ή επιτρέπουμε στον τερματοφύλακα της αντιπάλου να βάλει γκολ, δεν είναι κάτι που μπορούμε να αποδεχτούμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο… Νομίζω πως έπρεπε να ήμασταν λίγο πιο κακοί, πιο επιθετικοί, πιο διεκδικητικοί. 

Είμαστε αθλητές, το να τα παρατάς δεν επιτρέπεται. Όλη την εβδομάδα δουλεύουμε σκληρά. Ελπίζαμε να παίρναμε τους τρεις βαθμούς. Αλλά εάν κατεβάζουμε το κεφάλι με την πρώτη μάχη, δεν μας αξίζει να φοράμε αυτή τη φανέλα. Όλοι οι παίκτες που φοράμε αυτή τη φανέλα, σημαίνει πως θέλουμε να κάνουμε κάτι. Έχουμε τα κίνητρα να συνεχίσουμε για τη φανέλα που φοράμε", δήλωσε ο Γιοάν Μολό μετά το Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags