Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Αυτός είναι ο… εκλεκτός Ζαγοράκη - Τον στηρίζει η ΑΕΚ - Έξαλλοι στον Ολυμπιακό, πιέζουν για αλλαγή!
| 2021-04-02 22:39:00

Αυτός είναι ο… εκλεκτός Ζαγοράκη - Τον στηρίζει η ΑΕΚ - Έξαλλοι στον Ολυμπιακό, πιέζουν για αλλαγή!

Αυτός είναι ο… εκλεκτός Ζαγοράκη - Τον στηρίζει η ΑΕΚ - Έξαλλοι στον Ολυμπιακό, πιέζουν για αλλαγή!

Ο… πόλεμος στο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου συνεχίζεται. Για ποιο πρόσωπο διαφωνούν και τι θα ανακοινώσει ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ;

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ από το περασμένο Σάββατο, προσπαθεί να ξεκινήσει, όσο γίνεται και του... επιτρέπεται, δυναμικά στα νέα του καθήκοντα. Πολυπράγμων, αν σκεφτούμε ότι από ποδοσφαιριστής έχει καταφέρει να εκλεγεί ευρωβουλευτής και στο υψηλότερο αξίωμα του ποδοσφαίρου στη χώρα μας.

Σε μια από τις αποφάσεις που επιθυμεί να πάρει το ΔΣ της ΕΠΟ, φέρεται να έχει δώσει και την... υπόσχεση του. Αυτή αφορά στη θέση του εκτελεστικού γραμματέα της ΕΠΟ, με τον Ζαγοράκη να εισηγείται στο συμβούλιο να δοθεί στον Ιάκωβο Φιλιππούση! Μια θέση που μέχρι σήμερα υπηρετεί ο Αλέξης Δέδες, πρώην στέλεχος της ΑΕΚ και με σημαντική πορεία για 20 και πλέον χρόνια σε FIFA και UEFA.



Δημοσιογράφος φεύγει, δημοσιογράφος έρχεται. Ο Δέδες έχει δουλέψει για πολλά χρόνια στο «Φίλαθλο», την «Ελευθεροτυπία» και το «Εθνος», ενώ ως στέλεχος της UEFA έχει διοργανώσει μέχρι και τελικό Τσάμπιονς Λιγκ.

O Φιλιππούσης έχει εμπειρία από το «μαγαζί» της ΕΠΟ, καθώς είναι ο διευθυντής επικοινωνίας της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Στο πανελλήνιο έγινε γνωστός από τις μεταδόσεις του στον ΑNT1, στο μπάσκετ. Πρόκειται για ένα πρόσωπο που έχει την στήριξη της ΑΕΚ, αλλά και του Θοδωρή Ζαγοράκη. Και όλα δείχνουν ότι την Δευτέρα θα ανακοινωθεί και ο αναβαθμισμένος ρόλος που θα έχει στην νέα εποχή που θέλει να χαράξει ο εμβληματικός αρχηγός της Γαλανόλευκης.

Στον Ολυμπιακό λέγεται πως δυσανασχετούν για την επιλογή Φιλιππούση και πιέζουν για να αλλάξει την εισήγηση του ο Ζαγοράκης. 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βουίζει η πιάτσα" για Καρνέζη και κορυφαία ελληνική ομάδα - Δεν είναι ο ΠΑΟ - Νο2 ο... Μπάρκας!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags