Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φοβερές ατάκες Μαρτίνς - Για αυτό έδιωξε τεράστιο ταλέντο από τον Ολυμπιακό
| 2021-04-13 18:10:00

Φοβερές ατάκες Μαρτίνς - Για αυτό έδιωξε τεράστιο ταλέντο από τον Ολυμπιακό

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες Μαρτίνς - Για αυτό έδιωξε τεράστιο ταλέντο από τον Ολυμπιακό

Ο Πορτογάλος έχει μάθει να μην... μασάει τα λόγια του ειδικά όταν πρόκειται για αποφάσεις δικές του. Έτσι και τώρα ο προπονητής των "ερυθρολεύκων" έδωσε συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του, αναφέροντας τους λόγους που τον οδήγησαν να... κόψει τον πρώην ποδοσφαιριστή από την ομάδα του, ενώ οι πάντες περίμεναν να έχει τη φανέλα βασικού στο... σπίτι

Ολυμπιακός - Ρούμπεν Βινάγκρε: Ήταν από τις τελευταίες μεταγραφές των Πειραιωτών το καλοκαίρι, όμως τον Ιανουάριο αποτέλεσε... παρελθόν έχοντας καταγράψει μόλις τέσσερις συμμετοχές. Ο Πορτογάλος επέστρεψε στην Γούλβς και από εκεί, ως δανεικός και πάλι, αγωνίζεται στην πατρίδα του με τη φανέλα της Φαμλικάο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, παρά το γεγονός ότι ήταν από τους ανθρώπους που τον ήθελαν πολύ στον Πειραιά ήταν αυτός που αποφάσισε να τον στείλει πίσω στην ομάδα του και σε συνέντευξη που έδωσε στο κανάλι της πατρίδας του Canal 11, αποκάλυψε τον λόγο:

"Πάντα έβλεπα ότι είχε μεγάλες δυνατότητες και ικανότητες για να είναι ενας εκλεκτός μπακ. Είναι αυτό που ελπίζω. Ο Ρούμπεν έφτασε στην Ελλάδα λίγο αργά. Είχαμε ξεκινήσει ήδη το πρωτάθλημα όταν ήρθε, ενώ προερχόταν από τραυματισμό. Ήρθε τραυματίας από τη Γουλβς και από την εθνική ομάδα. Επί δύο μήνες δεν ήταν σε θέση να δουλέψει και τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Δεν προσαρμόστηκε και γι' αυτό δεν πήγαν καλά τα πράγματα, αλλά κυρίως λόγω του τραυματισμού του. Όταν στη συνέχεια ήθελε να παίζει, αποφασίσαμε ότι το καλύτερο γι' αυτόν θα ήταν να ακολουθήσει ένα νέο πρότζεκτ", ήταν τα λόγια του προπονητή της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον Ρούμπεν Βινάγκρε.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags