Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έβαλε στο... μάτι πανάκριβο εξτρέμ ο Μαρτίνς - Θα τα "σκάσει" ο Μαρινάκης; - Έτσι γίνεται το deal!
| 2021-04-25 23:48:00

Έβαλε στο... μάτι πανάκριβο εξτρέμ ο Μαρτίνς - Θα τα "σκάσει" ο Μαρινάκης; - Έτσι γίνεται το deal!

Sportdog Team
Έβαλε στο... μάτι πανάκριβο εξτρέμ ο Μαρτίνς - Θα τα "σκάσει" ο Μαρινάκης; - Έτσι γίνεται το deal!

Πώς μπορεί να πεισθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης να... βάλει το χέρι στην τσέπη για παίκτη που θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς; Πόσα χρήματα πρέπει να δαπανήσει ο Ολυμπιακός για να τον κάνει δικό του!

Ολυμπιακός: Μπορεί ο... απόλυτος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακός - ΑΕΚ να ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς που με τριπλή αλλαγή στο ημίχρονο διόρθωσε την κακή εικόνα του πρώτου μέρους, ωστόσο άκρως ενθαρρυντική ήταν η εμφάνιση του Μπρούμα. Ο Πορτογάλος εξτρέμ κατάφερε να σκοράρει δις (50', 90'+2') και πήρε το ματς μόνος του!

Γενικά το τελευταίο διάστημα είναι... άλλος παίκτης, έχοντας σκοράρει 3 φορές στα 3 τελευταία ματς που έχει παίξει. Ο Μπρούμα δείχνει να έχει καταλάβει ότι... διακυβεύεται η θέση του στο ρόστερ ενόψει της νέας χρονιάς και εάν συνεχίσει έτσι σε κύπελλο και πρωτάθλημα θα μπει σε... σκέψεις ο Μαρτίνς.

Εξάλλου, δεν αποκλείεται με ένα ποσό κοντά στα 5 εκατ. ευρώ να μπορέσει να μείνει και τη νέα σεζόν, αν και έχει ξεκινήσει ήδη η μεταγραφολογία για την θέση του! Ο Ολυμπιακός για να τον έχει φέτος στην ομάδα έχει δαπανήσει 1.5 εκατ. ευρώ (για το συμβόλαιό του και ενοίκιο στους Ολλανδούς), οπότε με ενδεχόμενη αγορά του και μια καλή πορεία την χρονιά 2021-22 θα μπορέσει και να τον πουλήσει το μεθεπόμενο καλοκαίρι, καθώς είναι μόλις 26 ετών! Όπως και να έχει, όλα είναι ανοικτά για το μέλλον του και μόνο... τελειωμένος δεν είναι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απελπίστηκε ο Μαρτίνς - Πρώτη φορά κάτι τέτοιο στον Ολυμπιακό - "Μήνυμα" σε Φορτούνη για καλοκαίρι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags