Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Στέφανος Χίος: Απίστευτο ξέσπασμα Χίου για Αλαφούζο και ΠΑΟ - "Αυτός ο χαφιές... Ότι πιάνει γίνεται..." (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-05-17 19:31:00

Απίστευτο ξέσπασμα Χίου για Αλαφούζο και ΠΑΟ - "Αυτός ο χαφιές... Ό,τι πιάνει γίνεται..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απίστευτο ξέσπασμα Χίου για Αλαφούζο και ΠΑΟ - "Αυτός ο χαφιές... Ό,τι πιάνει γίνεται..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο γνωστός δημοσιογράφος επιτέθηκε άγρια μέσα από την εκπομπή του στο διαδίκτυο κατά του προέδρου του Παναθηναϊκού, χρησιμοποιώντας πολύ βαριούς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό του, τονίζοντας ότι αυτός είναι η αιτία για την τραγική πορεία των Πρασίνων τα τελευταία χρόνια

Παναθηναϊκός - Στέφανος Χίος: Οι Πράσινοι διασύρθηκαν από τον Ολυμπιακό το βράδυ της Κυριακής (16/5) με 1-4 από τον Ολυμπιακό μένοντας εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων, κάτι που φαίνεται ότι έβγαλε από τα... ρούχα του τον γνωστό δημοσιογράφο. Μέσα από την εκπομπή του "Μακελειό" ξέσπασε εναντίον του Γιάννη Αλαφούζο χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις, ενώ τόνισε ότι αυτός είναι η αιτία τις αποτυχίες των τελευταίων χρόνων που έχει το "Τριφύλλι".

"Ο άνθρωπος αυτός διοικεί την ομάδα μου, τον Παναθηναϊκό. Καταλαβαίνετε, δηλαδή, γιατί στεναχωριέμαι διπλά. Τούτος ‘δω ο χαφιές διοικεί τον Παναθηναϊκό κι έχει φέρει την ομάδα σε αυτό εδώ το απίστευτο χάλι. Ό,τι πιάνει γίνεται σκόνη", είπε για τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Στέφανος Χίος.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags