Facebook Pixel Euro 2020: Πράνιτς στο Sportdog: "Πολύ δύσκολο το Euro γιατί... - Ζόρια για Κροατία - Δύο ομάδες ξεχωρίζουν"
| 2021-06-13 11:29:00

Πράνιτς στο Sportdog: "Πολύ δύσκολο το Euro γιατί... - Ζόρια για Κροατία - Δύο ομάδες ξεχωρίζουν"

του Γιώργου Κτενά
Πράνιτς στο Sportdog: "Πολύ δύσκολο το Euro γιατί... - Ζόρια για Κροατία - Δύο ομάδες ξεχωρίζουν"

Ο Κροάτης άσος αναλύει τη διοργάνωση και κάνει τη δική του πρόβλεψη. Τι περιμένει από την εθνική ομάδα της χώρας του, ποιους έχει ξεχωρίσει και γιατί θεωρεί πως δεν υπάρχουν φαβορί. Το μήνυμα που στέλνει σε όλους τους φιλάθλους μέσα από τη συνέντευξή του.
 

Euro 2020: Στην πολύ ενδιαφέρουσα διοργάνωση που αρχίζει σε λίγες ώρες για την Κροατία αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στο sportdog.gr ο Ντάνιελ Πράνιτς, επί σειρά ετών διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του, που έχει περάσει από την Μπάγερν Μονάχου, τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας αλλά και τον Παναθηναϊκό.

Ο Κροάτης άσος αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν στη φετινή διοργάνωση λόγω του κορωνοϊού, στη συμμετοχή της Εθνικής του ομάδας στο τουρνουά, αλλά και στο ποιες ομάδες περιμένει να ξεχωρίσουν.

Τέλος, έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω του sportdog για όσους θα παρακολουθήσουν τη διοργάνωση...


"Δύσκολη διοργάνωση το Euro γιατί... - Ζόρια για Κροατία - Τους έχω εμπιστοσύνη"
 

Ντάνιελ, ποια είναι η άποψη που έχεις σχηματίσει για το φετινό Euro;

"Είναι μια πολύ δύσκολη διοργάνωση η φετινή, καθώς προερχόμαστε από μια πολύ μεγάλη σε διάρκεια σεζόν και τα πράγματα ήταν παράξενα λόγω του κορωνοϊού για αρκετούς παίκτες και ομάδες".

Πώς βλέπεις τη συμμετοχή της Εθνικής ομάδας της Κροατίας;

"Αυτό που με ενδιαφέρει, κυρίως, είναι να δω την Κροατία να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και να προκριθεί στην επόμενη φάση μετά τον όμιλό της. Ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά έχω εμπιστοσύνη στους συμπατριώτες μου που θα αγωνιστούν".


"Δεν υπάρχει φαβορί - Ξεχωρίζουν Γαλλία και Πορτογαλία" - Μήνυμα στους οπαδούς
 

Μπορεί να πεις ότι υπάρχει κάποια ομάδα που είναι φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου;

"Δεν υπάρχει φαβορί σε αυτή τη διοργάνωση, ακριβώς λόγω όλων αυτών των ειδικών συνθηκών που υπήρξαν στον χώρο του ποδοσφαίρου με την πανδημία του κορωνοϊού. Θεωρώ ότι η Γαλλία και η Πορτογαλία έχουν πολλές πιθανότητες για να ξεχωρίσουν στο τουρνουά, με καλή παρουσία".

Ποιο είναι το μήνυμά σου προς τους οπαδούς που θα παρακολουθήσουν τη διοργάνωση;

"Θέλω να ευχηθώ στους οπαδούς να παρακολουθήσουν ένα δυνατό τουρνουά, με καλά παιχνίδια και φυσικά να κερδίσει η ομάδα που υποστηρίζει ο καθένας".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags